با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین بهداشتی، درمان، غذا و دارو، تحقیقات و فناوری، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر گروه پیشگیری از بیماریها و جمعی از متخصصین؛ کمیته دانشگاهی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
پنجشنبه، 19 خرداد 1401 - 23:27
 حضور خادمان آستان مقدس رضوی در منزل شهید دکتر جعفر سوخته از شهدای مدافع سلامت استان
جمعی از خادمان آستان قدس رضوی با همراهی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر روابط عمومی دانشگاه به مناسبت دهه کرامت و ولادت باسعادت حضرت امام رضا(ع) با خانواده شهید دکتر جعفر سوخته از شهدای مدافع سلامت استان دیدار نمودند.
پنجشنبه، 19 خرداد 1401 - 23:23
 مبتلای جدید به کرونا ۱ نفر در ۱۸ خرداد ماه
چهارشنبه ۱۸ خرداد ماه ۱۴۰۱
پنجشنبه، 19 خرداد 1401 - 23:20
جلسه هماهنگی برگزاری مجمع سلامت استان در دانشگاه برگزار شد
با حضور سرپرست دانشگاه، معاون بهداشتی، رئیس مرکز مشارکت‌های اجتماعی، کارشناس و مسئول و کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه؛ جلسه هماهنگی برگزاری مجمع سلامت استان در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
چهارشنبه، 18 خرداد 1401 - 13:19
 برگزاری جلسه کارگروه راهبردی ارتقا خدمات اورژانس در دانشگاه
جلسه کارگروه راهبردی ارتقا خدمات اورژانس در دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین توسعه و درمان، مدیران ستادی و مدیران ستادی حوزه معاونت‌های درمان، توسعه و بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
چهارشنبه، 18 خرداد 1401 - 13:15
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام از مرکز دیالیز و بیماران خاص
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با همراهی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، معاون درمان، مدیر روابط عمومی و مدیران بیمارستان شهید مصطفی خمینی ضمن بازدید از مرکز دیالیز و بیماران خاص، در جریان مشکلات و چالشها و نیازمندیهای این بیماران قرار گرفتند.
چهارشنبه، 18 خرداد 1401 - 13:10
   دیدار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با رئیس کل جدید دادگستری استان ایلام
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام با همراهی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، مشاور اجرایی ریاست دانشگاه، معاونین غذا و دارو، درمان، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، رییس دفتر حوزه ریاست دانشگاه و مدیر روابط عمومی با رئیس کل جدید دادگستری استان دیدار و گفتگو نمود.
چهارشنبه، 18 خرداد 1401 - 07:57
 مبتلای جدید ۳ نفر در ۱۷ خرداد ماه
سه شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۱
ﺳﻪشنبه، 17 خرداد 1401 - 13:03
 پایان ۱۲ سال انتظار برای افتتاح بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام / با عزم جدی دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان استانی، فاز اول این بیمارستان تا پایان‌ خرداد ماه افتتاح خواهد شد
بهره برداری از بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی یکی از مطالبات جدی مردم استان ایلام است که با عزم جدی مسئولان استانی، فاز اول آن تا پایان خرداد ماه افتتاح خواهد شد.
ﺳﻪشنبه، 17 خرداد 1401 - 08:47
  برگزاری سومین جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی در دانشگاه در سال ۱۴۰۱
با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی و سایر اعضا؛ سومین جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی در دانشگاه در سال ۱۴۰۱در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
ﺳﻪشنبه، 17 خرداد 1401 - 08:41
صفحه 13 از 700ابتدا   قبلی   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  بعدی   انتها
  • آدرس : ایلام ،ابتدای زیرگذر شهید کشوری ،بلوار آزادی