X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 04 اسفند 1398
 جلسه هم اندیشی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس جدید در مرکز بهداشت استان برگزار شد

  جلسه هم اندیشی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس جدید در مرکز بهداشت استان برگزار شد

امتیاز: Article Rating
جلسه هم اندیشی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس جدید با حضور معاون فنی و مدیران کلیه واحدهای مرکز بهداشت استان در سالن جلسات مرکز بهداشت استان برگزار شد.

دکتر پورمنتی، معاون فنی مرکز بهداشت استان تصریح نمود: با توجه به وجود مرز بین المللی مهران و تردد زائران عتبات عالیات از مرز مهران به کشور، استان ایلام نسبت به استان های همجوار در ارتباط با کرونا ویروس جدید در معرض خطر بیشتری قرار دارد. بنابراین ما بایستی با هم اندیشی و ارائه پیشنهادات کارآمد و قابل اجرا در جهت پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس جدید گام های موثری برداریم.

در جریان این جلسه مدیران و کارشناسان واحدهای مختلف مرکز بهداشت استان پس از بحث و تبادل نظر پیشنهادات خود را از قبیل؛ محدود سازی ملاقات بیماران در بیمارستان ها، ضدعفونی اماکن مشترک و اصلی در مدارس، ضد‌عفونی بیمارستان ها، آموزش در سطح مدارس، اعزام کارشناسان بهداشت محیط به بیمارستان‌ها جهت آموزش حضوری کارشناسان بهداشت محیط جهت ضدعفونی سطوح، بازدید و ضدعفونی خوابگاه های دانشجویی، سربازخانه ها و آسایشگاه ها، توزیع پمفلت آموزشی در بین متولیان مساجد، پیشنهاد برگزاری مراسمات در مکان های روباز و... را جهت طرح در جلسه ستاد مدیریت بحران مطرح نمودند.
اشتراک گذاری
تصاویر
  •  جلسه هم اندیشی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس جدید در مرکز بهداشت استان برگزار شد
ثبت امتیاز