X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: دوشنبه 22 مهر 1398
نکات مربوط به بهداشت که زائران اربعین حسینی باید برای حفظ سلامت خود رعایت نمایند

  نکات مربوط به بهداشت که زائران اربعین حسینی باید برای حفظ سلامت خود رعایت نمایند

امتیاز: Article Rating

*سلامت زائران عتبات عالیات در گام نخست در گروی رعایت موازین بهداشت فردی با شست ‌وشوی مرتب دست‌هاست و در صورت نبود آب باید از ژل‌های ضدعفونی‌کننده استفاده کرد.

*زمان شست ‌و شوی دست‌ها بین 20 تا 30 ثانیه طول بکشد علاوه ‌بر آن از وسایل شخصی مثل مسواک، خمیردندان، حوله، وسایل اصلاح، صابون، شامپو، لیوان، پتوی مسافرتی و ملحفه، سجاده، مُهر و تسبیح و چادر نماز در طول سفر استفاده شود.

*فقط از آب‌های معدنی سالم که در مجاورت آفتاب نمانده باشد استفاده کنید.

* از مصرف آب نگهداری‌شده در مخازن، آب لوله‌کشی، آب‌هایی که با یخ خنک شده‌اند و حتی شربت‌هایی که با این آب‌ها تهیه می‌شود، خودداری کنند.

*از غذاهای گرم که تازه تهیه شده استفاده کنند و از مصرف غذای مانده و سرد بپرهیزند و غذا را به مدت طولانی و برای وعده‌های غذایی دیگر نگهداری نکنند؛ به‌هیچ ‌عنوان باقی‌مانده غذا را با خود حمل نکنند.

*برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و آب آشامیدنی، استفاده از پوشش مناسب برای مواد غذایی آماده مصرف ضروری است.

*از مصرف سبزیجات خودداری کنند و تنها میوه‌هایی را که پوست شان جدا می‌شود مصرف کنند.

*دوغ و ماست پاستوریزه و بسته بندی شده مصرف کنند و از مصرف دوغ و ماست محلی خودداری کنند.

*از ظرف های مخصوص غذای گرم و لیوان‌های یک بار مصرف کاغذی استفاده شود و از گرفتن مواد اولیه غذایی از   افراد ناشناس خودداری کنند.

*از طبخ و ارائه غذاهای حساس مثل سالاد الویه و شیر برنج و به طور کلی غذاهایی که در آن ها شیر و تخم مرغ استفاده می شود پرهیز کنند.

*زائران در طول مسیرپیاده روی اربعین در کشور عراق اگر شیر مصرف می کنند داغ و جوشیده باشد و سبزی که مطمئن هستند به شکل بهداشتی شست و شو شده است مصرف کنند.

(واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام)

اشتراک گذاری
تصاویر
  • نکات مربوط به بهداشت که زائران اربعین حسینی باید برای حفظ سلامت خود رعایت نمایند
ثبت امتیاز