به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام به بیان اهمیت پدافند غیر عامل پرداخت و اظهار کرد: امروزه نیاز به پیشگیری و مقابله با عوامل و تهدیدهای گوناگون اهمیت و ارزش پرداختن به پدافند غیر عامل را ضروری ساخته است.
دکتر علی دل پیشه ادامه داد: بررسی برنامه ها و برگزاری پدافندهای غیر عامل بدین سبب حائز اهمیت است که مقام معظم رهبری در سال 1382 به این موضوع اشاره نمودند و فرمودند امروز اهمیت پدافند غیر عامل قاعدتاً برای مسئولان بایستی شناخته شده باشد، اهتمام شما کار را پیش می برد.
وی افزود: راهکارهایی که در مواقع اضطراری و پیشگیری از بروز تهدیدها و خطرات باید به کار بسته شوند، نیاز است مورد بررسی قرار گرفته تا در قالب پدافند غیر عامل برنامه ها و راهکارها مورد اجرا قرار گیرد.
دکتر دل پیشه در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت استان ایلام در ایام تردد زائران عتبات عالیت اشاره و بیان کرد: در ایام اربعین حضور میلیونی زائران در استان ایلام و تردد آنان از مرز بین المللی مهران واقعیت این امر بود که این مرز بهترین مرز زمینی برای تردد این حجم عظیم مردم می باشد.
قائم مقام وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام خاطر نشان کرد: خوشبختانه با تلاش و اهتمام ویژه همکاران در سطح دانشگاه و عنایت مسئولان استانی توانستیم بهترین و مطلوب ترین خدمات در حوزه بهداشت و درمان را به زائران تقدیم کنیم که به عنوان یک افتخار برای دانشگاه علوم پزشکی ایلام در یادها خواهد ماند.
وی ادامه داد: آنچه که روشن است، حضور میلیونی میلیونی مردم برای مشرف شدن به عتبات عالیات در پیش داریم و باید تمام توان و ظرفیت خود را بکار گیریم تا بهترین خدمت را به زائران داشته باشیم.
دکتر دل پیشه یادآور شد: تشکیل این گونه جلسات در راستای رفع موانع و چالش ها و ارائه راهکارهای مناسب می تواند ما را در ارائه خدمات مناسب در شرایط بحرانی و تهدید یاری نماید و از بروز حوادث احتمالی پیشگیری نماید.
در ادامه نیز رئیس فوریت های پزشکی استان ایلام ضمن تقدیر از عنایت و توجه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دیگر مسئولان در دانشگاه گفت: ارائه خدمات به زائران در ایام تردد زائران اربعین حسینی به گونه ای مثبت و مطلوب بود که تحسین و تقدیر مسئولان کشوری و وزیر بهداشت و درمان را در پی داشت و این نشان از تلاش والای مجموعه دانشگاه داشته است.
دکتر محمدرضا صیدی در ادامه سخنان خود گفت: از آنجایی که پیشگیری مقدم بر درمان است لذا می توان با همفکری و تعامل از صدمات احتمالی در ایان بحرانی پیشگیری نمود.
وی آمادگی در برابر تهدیدها را یکی از برنامه های ضروری عنوان و بیان کرد: امیدواریم هیچگاه شرایطی برای استفاده از آموزه های پدافند غیر عامل پیش نیاید، اما با توجه به اینکه باید برای بروز حوادث غیر مترقبه از آمادگی لازم برخوردار باشیم، لازم است مباحث مربوط به این امر را مورد بررسی قرار دهیم و در مواقع لزوم بکار گیریم.
رئیس فوریت های پزشکی استان ایلام ابراز کرد: برای ایام تردد زائران در سال جاری با همراهی و همکاری تمام ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی و برخی از فوریت های پزشکی استان های کشور در مسیر تردد زائران تعداد 54 آمبولانس و تیم فوریت های پزشکی مستقر خواهند شد.
دکتر صیدی تصریح کرد: این تعداد آمبولانس فوریت های پزشکی مسیر ورودی استان از حمیل، سرابله، ایلام، صالح آباد، مهران و پایانه مرزی را تحت پوشش خود قرار خواهند داد و به طور تقریبی در هر 8 کیلو متر یک دستگاه آمبولانس و تیم پزشکی استقرار خواهد داشت.
در ادامه نیز دیگر اعضای این کمیته به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.
|