X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 08 اردیبهشت 1394
جشنواره غذای سالم در ایلام برگزار شد

  جشنواره غذای سالم در ایلام برگزار شد

امتیاز: Article Rating

 

همزمان با هفته سلامت جشنواره پخت غذای سالم روز یکشنبه با حضور کارکنان زن شاغل در ادارات استان در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی ایلام برگزار شد.

 

 به گزارش خبرنگار وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در این جشنواره با اشاره به روند افزایش وزن و کم تحرکی در جامعه گفت:بر اساس بررسی های انجام گرفته بالای 50درصد مردم این کشور دچار اضافه وزن ناشی از کم تحرکی و تغدیه ناسالم هستند.


دکتر راضی ناصری فر افزود: از طرفی میانگین مصرف روغن و نمک که بزرگترین خطر سلامت را برای انسان داشته در این استان و در کشور بالاتر از استاندارد جهانی است.

وی با اشاره به شعار امسال هفته جهانی بهداشت با عنوان تغذیه سالم از مزرعه تا سفره تاکید کرد: باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارهای ایرانی آغاز شود.

ناصری فر بر توسعه مصرف سبزیجات و میوه در کنار سایر مواد غذایی تاکید کرد و گفت: در روند پخت غذاها باید شیوه بخار پز کردن، آب پز کردن، کباب و تفت دادن جایگزین غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده شود.

آثار شرکت کنندکان با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفتند.

در پایان به پنج برگزیده این جشنواره جوایزی از سوی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل بهزیستی استان ایلام اهدا شد.
 
اشتراک گذاری
تصاویر
  • جشنواره غذای سالم در ایلام برگزار شد
ثبت امتیاز