X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 12 آذر 1393
نشست وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر احمد شوهانی در دانشگاه برگزار شد

  نشست وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر احمد شوهانی در دانشگاه برگزار شد

امتیاز: Article Rating

 

نشست  پرشس و پاسخ با عنوان وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر شوهانی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان و دانشجویان علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
 
 به گزارش خبرنگار وب دا،  دکتر شوهانی در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج امنیت را بسترساز و پیش نیاز توسعه دانست و اظهار داشت: ناامنیدر خاورمیانه به این دلیل است که دموکراسی و مشروعیت مردمی در این دولتها وجود ندارد، بنابراین دارای ساختاری متزلزل و شکننده میباشند. امنیتی که با سرنیزه و گلوله تامین شود پایدار نیست.
 
وی با اشاره به کلام مارکس وبر انواع حاکمیت را به سه دسته سنتی، کاریزماتیک و دموکراسی تقسیم بندی کرد و گفت: پیش بینی من این است که نظامهای سیاسی عربی در خلیج فارس و شمال آفریقا دیر یا زود چند پاره خواهند شد ،هرچند برای حفظ خود بر قدرت استکبار تکیه زدهاند و به آن باج میدهند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تمرکز قوا را زمینه ساز ایجاد فساد دانست و خاطرنشان کرد: سه قوه در جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکنند که هر کدام وظایف و مسئولیتهایی دارند و از دخالت در امور یکدیگر ممانعت میورزند، دموکراسی نوعی وظیفه و روش سیاسی است که اجازه میدهد قدرت به صورت مسالمت آمیز در راستای حفظ وحدت در عین کثرت به اشخاص و گروههای مختلف تفویض شود، این گروهها با وجود آنکه به دنبال دست یافتن به منافع خویش هستند اما خود را موظف به حفظ منافع ملی و رعایت خط قرمزها میدانند.
 
شوهانی اصل و اساس دنیای دموکراتیک را رقابت اعلام کرد و ادامه داد: گروههای دانشجویی به دنبال قدرت نیستند، بلکه در راستای جهتدهی به قدرت تلاش میکنند و مسئولین موظف هستند پاسخگو مطالبات و سوالات ایشان باشند در این حیطه پردهدری، قانون شکنی و ساختارشکنی مجاز نیست.
 
وی با اشاره به این که امنیت ملی صرفا با مجهز شدن به پیشرفتهترین امکانات نظامی- دفاعی حاصل نخواهد شد، ابراز داشت: امنیت ملی در حضور فعالانه در سه عرصه آمادگی سیاسی، اقتصادی و نظامی تامین میشود.
 
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی آمادگی سیاسی را به قدرت در چانه زنی تعبیر کرد و گفت: این مهم در حوزه سیاست خارجه محقق میگردد. چانه زنی؛ بده بستان سیاسی، دور یک میز نشستن و جنگیدن در راه تقویت منافع ملی است، دولت دهم میتوانست در حوزه سیاست خارجه و کاهش تحریمها بهتر عمل کند، اما نباید فراموش کنیم که از سه محل کنگره آمریکا، دولت آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم شدهایم.
 
شوهانی اذعان داشت: این که بگوییم تحریمها بر ما اثر نداشتهاند بلوف سیاسی میباشد، با وجود آنکه این تحریمها مردم کشورمان را مقاومتر کرده اما پیشرفت کشورمان را متوقف ساخته است. بسیاری از پروژههای کشورمان به صورت نیمه کاره تعطیل شدهاند، ما نمیتوانیم از منابع نفتی مشترک با کشورهای همسایه بهرهبرداری کنیم، اما چرا در تحریم هستیم و نمیتوانیم تجهیزات از سایر کشورها حتی چین وارد کنیم، در همین عراقی که جنگ و خونریزی بیداد میکند روزانه 15 هزار بشکه از منابع نفتی ما در چنگوله توسط دولت عراق استخراج میشود.
 
وی با تاکید بر این مطلب که همه ما موظف هستیم از وجب به وجب خاک، آب و هوای کشورمان صیانت کنیم، اذعان داشت: برای اولین بار در تاریخ انقلاب اسلامی، کشورهای استکبار غربی حق غنی سازی کشورمان را به رسمیت شناختند، این کشورها همانهایی بودند که یک روز میگفتند ایران نباید حتی یک گلوله داشته باشد، در بازی سیاست برد- باخت معنا ندارد، باید برای برد- برد جنگید.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس وحدت رویه و اجماع بر منافع ملی کشور را وظیفه تمام گروهها، اقشار و افراد اعلام کرد و گفت: امنیت ملی نظام جمهوری اسلامی ایران توسط مردم به وجود آمده، حفظ شده و ابقا خواهد شد، این امنیت پایدار است، زیرا خودجوش و خودساخته توسط ملت فهیم ایران میباشد.
 
شوهانی درآمد سرانه مردم کشورهای کره شمالی و جنوبی را در پیش از انقلاب اسلامی کمتر از درآمد سرانه مردم ایران عنوان کرد و افزود: حتی یک خودرو پراید که تکنولوژی آن از کره به ایران تفویض شد در کشور کره دیده نمیشود، پیکان اولین خودرویی بود که در سال 1347 وارد ایران شد، ما حتی در شکل آن نیز تغییری اعمال نکردیم، به کشورهای آسیای شرقی نظاره کنید که چه میزان پیشرفت کردهاند! متاسفانه آسیبهایی در کشورمان وجود دارد که چشم پوشی از آنها بر نظام ضربه وارد میکند، امنیت صرفا با تجهیز مرزها به عدوات نظامی تامین نمیشود بلکه باید راه افزایش قدرت در داخل کشور را فراهم کرد.
 
وی با اشاره به کاهش آمار ازدواج در سال 1392 به میزان 5 / 9 درصد خاطرنشان کرد: 22 درصد ازدواجها در ایران به طلاق ختم میشوند،21 تا 25 درصد از مردم کشورمان افسرده هستند، خشونت و خودکشی در استانهای غربی بیداد میکند، آمار بیکاری در جمهوری اسلامی باور نکردنی است و هیچ راه حلی برای کنترل این بحران نداریم، با وجود این که اقتصاد به " استفاده حداکثری از حداقل امکانات" تعبیر میگردد اما این شعار در کشور ایران نه تنها وجههای ندارد، بلکه برعکس آن عمل میشود.
 
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد دور از تعامل برخی نمایندگان مجلس با دولت اذعان داشت: با این حال، کلیت مجلس با دولت همراه است، در حل نشدن مشکلات و نقاط ضعفی که در کشور وجود دارند مجلس شورای اسلامی، دولتهای پیشین و دولت کنونی مقصر هستند، ایران کشوری ثروتمند است اگر بر توان داخلی تمرکز کنیم بسیاری از معضلاتمان حل خواهند شد.
 
همچنین پس از سخنرانی دکتر احمد شوهانی، جلسه با طرح سوالاتی از سوی دانشجویان ادامه یافت و نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر میزان توجه دولت به نمایندگان مجلس گفت: مجلس دو وظیفه قانونگذاری و نظارت بر اجرای آن را برعهده دارد، نمایندگان مجلس به عنوان سخنگوی مردم، میتوانند از فرصتهایی که به ایشان داده میشود در راستای بیان مطالبات و دغدغه هایشان استفاده کنند.
 
وی با اشاره به تذکرش به کمیته امداد مبنی بر قطع مستمری بازنشستگان بالای 60 سال که وام دریافت کردهاند تصریح کرد: پس از این اعتراض بود که کمیته امداد به مقوله مطرح شده توجه کرد، اما در برخی مواقع نیز دیده میشود که مجلس به نمایندگان اعتنایی نمیکند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دانشجویی که نتیجه تداوم مذاکرات را اکسید شدن اورانیوم 20 درصد کشورمان اعلام کرد گفت: غنی سازی در مغز جوانان کشور ما است، غنی سازی در حافظه و تخصص جوانان بسیجی میباشد که فناوری هستهای کشورمان را تا به این مرحله رسانیدهاند و مسلما همت ایشان زمینه پیشبرد قدرت ایران را فراهم میکند.
 
شوهانی با تاکید بر این مطلب که در یک سال اخیر فعالیتهای صلح آمیز کشورمان متوقف شدهاند افزود: هر لحظه که غربیها به تعهدات خود عمل نکنند غنی سازی را از سر میگیریم، البته نباید فراموش کرد که با این کار، غربیها نیز بر فشار خود خواهند افزود، امیدوارم که این شرایط به ضرر ایران تمام نشود.
 
وی به طرحی که از سوی کنگره و سنای آمریکا به دولت این کشور برای نظارت بر قدرت موشکی ایران گسیل داده شد اشاره کرد و گفت: هیچ شکی در این مطلب نیست که این خواسته در اذهان دولت هایی غربی وجود داشته و دارد زیرا غرب از قدرت تسلیحاتی ایران میترسد اما تیم مذاکره کننده کشورمان اجازه ندادند که این خواسته تحمیل، بیان یا اعمال شود.
 
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در پشت پرده مذاکرات، مباحثی رد و بدل میشود که جزئیات آن اعلام نمیگردد، به آقای ظریف گفتم: از جزئیات مذاکراه با 1+5 پرده برداری کنید ایشان پاسخ دادند: حتی اگر استیضاح شوم این کار را نخواهم کرد البته اجازه نخواهم داد که امضائی اعمال شود و بار قانونی یا حقوقی بر دولت و ملت ایران تحمیل کند، آمریکا انرژی هستهای ما را به رسمیت شناخته است و هیچ غلطی در امحا یا برچیدن تاسیسات هستهایمان نمیتواند کند.
 
شوهانی با اشاره به پرونده کرسنت و ابهامات آن تصریح کرد: این پرونده در کمیسیون انرژی جریان دارد و آقای زنگنه باید پاسخگوی آن باشند، حکم جریمهای که دادگاه لاهه در محکومیت ایران صادر کرده است بسیار سنگین است.
 
وی در سوال یکی از دانشجویان که از میزان تعامل ایشان با دولت و ادارات استان پرسیده بود گفت: تعاملات بنده با دولت مطلوب است، وقتی به عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی در انتخابات حضور یافتم به همه اعلام کردم که وابستگی حزبی به جریان اصول گرایی و اصلاح طلبی ندارم اما مشی دولت یازدهم را با مشی خود سازگار یافتم، جزو نخستین نمایندگانی هستم که پیگیر تاسیس فراکسیون اعتدال در مجلس میباشم، با وزیر جدید علوم در ارتباط هستم و همراه دولت میباشم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به دغدغه دو نفر از دانشجویان که ساختمان کتابخانه نیمه کاره علوم پزشکی را رو به تخریب و دانشکده دندانپزشکی را در حال تعلیق اعلام کردند گفت: در جریان کتابخانه و مشکلات آن نیستم، میتوان از خیرین مدرسه ساز دعوت کرد تا آن را به مرحله بهره برداری برسانند اما در مورد زیر ساختهای استان، قبول دارم که با کمبودهای عدیدهای دست و پنجه نرم میکنیم، موضوع دانشکده دندان پزشکی را در اولین فرصت به وزیر بهداشت انتقال خواهم داد برای جلوگیری از تعطیل یا تعلیق شدن این دانشکده حاضرم هر روز به دفتر دکتر هاشمی بروم زیرا استان ایلام با کمبود نیرو بومی متخصص در حوزه بهداشت مواجه است.
 
شوهانی ادامه داد: مردم، مسئولین و وزیر بهداشت از عملکرد علوم پزشکی ایلام راضی هستند ما نیز در حد توان برای افزایش امکانات و کاهش مشکلات تلاش خواهیم کرد اما نباید فراموش کنید که کشور ما با کمبود اعتبارات رو برو است، لایحه بودجه بر اساس نفت بشکهای 100 دلار بسته شد اما هم اینک قیمت نفت کشورمان به 70 دلار کاهش یافته است، برخی از ادارات توان پرداخت حقوق کارکنانشان و جذب نیرو جدید را ندارند.
 
وی با اشاره به پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر بالا بودن آمار خودکشی در ایلام تصریح کرد: مهمترین دلیل خودکشی در کشور بیکاری است، دولت، ملت، مجلس و تمام ادارات کشور باید دست به دست یکدیگر دهند و با اتحاد این معضل را رفع کنند، باز شدن مرز مهران به عنوان منطقه آزاد تجاری میتواند رخداد مبارکی در ایجاد اشتغال برای جوانان این خطه باشد، از سوی دیگر باید بخش خصوصی را تقویت کرد زیرا دولت توان به دوش کشیدن بار اضافی را ندارد.
 
در ادامه این نشست نیز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: مرحله اول طرح تحول نظام سلامت از تاریخ 15 اردیبهشت سال 1393 آغاز شد و بخش سوم آن که در قالب ساماندهی به دستمزد پزشکان بود، در تاریخ 15 آبان در سراسر کشور به اجرا درآمد.
 
دکتر عبدالنور کرد جمشیدی کاهش تعرفههای ویزیت پزشکان را زمینهای برای کاهش پدیده زیرمیزی در حیطه سلامت عنوان کرد و گفت: جلسات متعددی با پزشکان انجام شد، مردم و مسئولین از اجرای طرح مذکور خشنود و راضی هستند.
 
وی افتتاح دو درمانگاه تخصصی در این شهر را در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع عنوان کرد و افزود: از آغاز طرح تحول نظام سلامت بیش از 20 هزار جراحی، 30 هزار بستری و 900 هزار نفر به صورت سرپایی در بیمارستانها و مراکز درمانی استان ارائه شدهاند، تاکنون 25 میلیارد اعتبار به ایلام تخصیص و در این استان هزینه شده است.
 
کرد جمشیدی با اعلام این که در طرح تحول جدید هزینهها به 3 تا 6 درصد کاهش یافتهاند، خاطرنشان کرد: علوم پزشکی ایلام یکی از معدود دانشگاهها در سطح کشور است که در اجرای طرح تحول سلامت خوش درخشیده و از دانشگاه علوم شهید بهشتی تهران نیز پیشی گرفته است.
 
وی مهمترین دغدغه مردم و مسئولین ایلام در حوزه پزشکی را کمبود زیرساختها و کهنه بودن تجهیزات عنوان کرد و گفت: بیمارستان 320 تختخوابی استان به توجه و اهتمام مسئولین نیاز دارد.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز ضمن تقدیر از نگاه ویژه نمایندگان استان در مجلس به حوزه سلامت ابراز کرد: اخیراً در نامه ای که به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال نموده ایم، از وزارت درخواست داشته ایم که از محل 2 درصد درآمدهای نفتی خوابگاهی 400 نفره برای دختران دانشجو دانشگاه در محل پردیس دانشگاه احداث شود که از دکتر شوهانی نماینده محترم استان در مجلس تقاضا داریم این مسئله را تا حصول نتیجه در سطح وزارت و مجلس پیگیری نمایند.
 
مهندس غلامی پریزاد ادامه داد: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه برای آموزش دانشجویان فضای مناسبی ندارد و لذا از نماینده محترم استان در مجلس درخواست داریم که با مقامات وزارت بهداشت برای رفع این مشکل رایزنی نماید.
 
در پایان این نشست نیز از فعالان انجمن اسلامی دانشگاه با اهداء لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
اشتراک گذاری
تصاویر
  • نشست وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر احمد شوهانی در دانشگاه برگزار شد
  • نشست وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر احمد شوهانی در دانشگاه برگزار شد
  • نشست وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر احمد شوهانی در دانشگاه برگزار شد
  • نشست وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر احمد شوهانی در دانشگاه برگزار شد
  • نشست وحدت و امنیت ملی با حضور دکتر احمد شوهانی در دانشگاه برگزار شد
ثبت امتیاز