تشریح خدمات بهداشتی درابتدای ورود زوار اربعین حسینی تا دوم آبانماه در استان ایلام
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر راضی ناصری فر در این رابطه اظهار کرد: پرسنل حوزه بهداشت در ایام تردد زائران اربعین حسینی تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا بهترین خدمات را به آنان ارائه نمایند.
وی ادامه داد: هدف ما انتقال آموزش ا ز طریق پیام های بهداشتی جهت پیشگیری از شیوع و بروز بیماری ها در بین زائران است. بنابراین آموزش چهره به چهره یکی از اهدافی است که در ایام تردد زائران همواره مورد توجه بوده که در این مدت، آموزش و توصیه های بهداشتی به تعداد 3900 زائر به صورت چهره به چهره داده شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: نیروهای بهداشت محیط به منظور حفظ سلامت مواد غذایی مورد مصرف زائران از اماکن و مراکز تهیه وتوزیع فروش مواد غذایی، در استان و خصوصاً در شهرستان مهران تعداد 1800 مورد بازدید نموده و به تعداد 210مورد از آب آشامیدنی و مواد غذایی نمونهبرداری به عمل آورده اند .
وی تصریح کرد: به منظور اطمینان از در دسترس بودن آب شرب سالم و بهداشتی برای زائران، تعداد 600 مورد کلر سنجی آب در مناطق مختلف انجام شده است.
دکتر ناصری فر اضافه کرد: به منظور حفظ سلامتی مردم و جلوگیری از فروش و عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، از ابتدای تردد زائران تا دوم آبان در مسیرهای تردد توسط بازرسین بهداشت محیط بالغ بر 3800کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از فروشگاه ها، مراکز تولید و عرضه موادغذایی در جمع آوری شده است.
وی بیان داشت: در این مدت همچنین در مراکز بهداشتی و درمانی تعداد 5400نفر از زائران مورد ویزیت قرار گرفته و به 450نفر از زائران نیز مشاوره های مادر وکودک انجام شده و در صورت نیاز کارشناسان سلامت روان وتغذیه جهت مشاوره به رائرین در گیتهای ورودی به استان آماده خدمت میباشند .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: همچنین در این مدت یادشده در ایام تردد زائران پمفلت آموزشی و توزیع cd و استفاده از نرمافزارهای اندرویدی در اتوبوسهای حامل زائرین به منظور ارتقاء وضعیت بهداشت و رعایت آن و جهت بالا بردن سطح آگاهی در بین زائران توسط کارشناسان بهداشتی توزیع میگردد.