X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 11 مهر 1397
همایش روز جهانی سالمند در ایلام برگزار شد

  همایش روز جهانی سالمند در ایلام برگزار شد

امتیاز: Article Rating

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای همایش مدیرکل سازمان بهزیستی استان ضمن خیر مقدم به مدعوین، احترام به حقوق سالمندان را یکی از مباحث مهم و پر اهمیت در جامعه برشمرد و تاکید نمود که همه ما در این راستا باید از هیچ گونه تلاشی فروگذار نباشیم.

 

 در ادامه دکتر رضا ولی زاده معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک این مناسبت به سالمندان با بیان اینکه سالمندی پدیده نوظهوری نیست، ابراز کرد: در حال حاضر بیش از 12 درصد از جمعیت کل جهان سالمند است، لذا با توجه به افزایش جمعیت سالمندی، نیاز است شرایط و امکانات لازم برای رفاه و آسایش آنها فراهم شود. 

در ادامه نیز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز ضمن گرامیداشت روز سالمند با بیان این که سالمندان خیر و برکت جامعه هستند، افزود: احترام به حقوق اجتماعی سالمندان و حفظ کرامت آنها جزو مؤلفه‌های یک شهروند است و باید این مقوله در جامعه بیشتر فرهنگ‌سازی شود. 

همچنی دکتر راضی ناصری فر در خصوص برنامه های بهداشتی و سیاستهای اجرایی سازمانهای مربوطه مطالبی را برای حاضران تشریح کرد.

 

 در این همایش با حضور مسئولان استانی از تعدادی از سالمندان تقدیر بعمل آمد و در حاشیه این همایش نیز با برپایی ایستگاه سلامت، به سالمندان دعوت شده مراقبت های بهداشتی ارائه گردید.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • همایش روز جهانی سالمند در ایلام برگزار شد
ثبت امتیاز