X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: دوشنبه 25 خرداد 1405
تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر نقش اصلاحی بازرسی؛ «اربعین امسال متفاوت است و برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران نیازمند حمایت هستیم»

  تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر نقش اصلاحی بازرسی؛ «اربعین امسال متفاوت است و برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران نیازمند حمایت هستیم»

امتیاز: Article Rating

دکتر قیصوری: دانشگاه علوم پزشکی ایلام با آغوش باز از نظارت‌های اصلاحی استقبال می‌کند/ بیش از ۲۸۰۰ خدمت حیاتی در سراسر استان ارائه می‌شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در دیدار با معاون و مدیران سازمان بازرسی استان، با تأکید بر رویکرد سازنده و همراهانه این مجموعه نظارتی اظهار داشت: نگاه دانشگاه علوم پزشکی ایلام به بازرسی استان، نگاهی مثبت، اصلاحی و در راستای کمک به ارتقای خدمت‌رسانی است و ما از ورود کارشناسی و دقیق بازرسی به مسائل دانشگاه استقبال می‌کنیم.
دکتر عباس قیصوری با اشاره به گستردگی فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: این دانشگاه روزانه بیش از ۲۸۰۰ خدمت و مأموریت حیاتی در حوزه سلامت ارائه می‌دهد؛ خدماتی که از دورترین نقاط روستایی تا مراکز شهرستان‌ها، بخش‌ها و مرکز استان را در بر می‌گیرد و طبیعی است که مدیریت چنین مجموعه گسترده‌ای با چالش‌های متعددی همراه باشد.
وی افزود: اگر در مجموعه دانشگاه نقص یا اشکالی وجود داشته باشد، خوشحال می‌شویم که دیده شود تا برای رفع آن اقدام کنیم؛ حتی اگر در مواردی نیاز به برخورد قانونی باشد، این موضوع برای ما نگرانی ایجاد نمی‌کند، چرا که هدف اصلی باید اصلاح امور و ارتقای کیفیت خدمت به مردم باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به شرایط ویژه اربعین حسینی امسال تصریح کرد: اربعین امسال شرایط متفاوتی دارد. در جریان جنگ رمضان، بخشی از زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان مهران از جمله ساختمان شبکه بهداشت و مهمانسرای این مجموعه آسیب دید و در کنار آن با مشکلات متعدد مالی، تجهیزاتی و زیرساختی نیز مواجه هستیم.
وی ادامه داد: با وجود همه این مشکلات، دانشگاه علوم پزشکی ایلام تمام توان خود را برای برگزاری باشکوه اربعین حسینی و ارائه خدمات شایسته به زائران به کار خواهد گرفت، اما برای تحقق این هدف نیازمند حمایت و پشتیبانی جدی دستگاه‌های مسئول هستیم.
دکتر قیصوری در ادامه به برخی مشکلات مالی دانشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه‌های مهم ما موضوع جرائم تأمین اجتماعی است که این مسئله در شورای دستگاه‌های نظارتی استان مطرح و پس از بررسی‌های کارشناسی، بخشی از مطالبات و دیدگاه‌های دانشگاه مورد تأیید قرار گرفت و مصوباتی نیز در این زمینه ابلاغ شد.
وی افزود: با وجود این مصوبات، همچنان شاهد اعمال جرائم سنگین هستیم که فشار زیادی بر منابع محدود دانشگاه وارد می‌کند؛ منابعی که باید صرف خرید تجهیزات بیمارستانی، پرداخت مطالبات پرسنلی و توسعه خدمات سلامت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار داشت: انتظار داریم دستگاه‌های نظارتی با همان نگاه اصلاحی و حمایتی، در کنار دستگاه‌های اجرایی باشند تا مشکلات موجود برطرف و مسیر خدمت‌رسانی هموارتر شود.
در ادامه این نشست، هاشمیان معاون بازرس کل استان ایلام با تأکید بر اینکه هدف سازمان بازرسی کمک به دستگاه‌ها برای حل مسائل است، گفت: بر اساس اصل ۱۷۴ قانون اساسی، نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور، دو مأموریت اصلی سازمان بازرسی است.
وی افزود: رویکرد سازمان بازرسی استان ایلام، برخورد صرف نیست؛ بلکه تلاش ما بر پیشگیری، تعامل، ارائه مشاوره و اصلاح فرآیندهاست تا دستگاه‌ها بتوانند خدمات خود را بهتر ارائه دهند.
معاون نظارت بازرسی کل استان ایلام تصریح کرد: سازمان بازرسی یک دستگاه نظارتی عام‌شمول است و می‌تواند در همه حوزه‌ها ورود کند، اما نگاه ما این نیست که صرفاً به دنبال پیدا کردن مقصر باشیم؛ بلکه هدف اصلی، اصلاح ساختارها، جلوگیری از تکرار مشکلات و ایجاد مسیر درست برای آینده است.
هاشمیان با اشاره به خدمات گسترده دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: ارائه بیش از ۲۸۰۰ مأموریت حیاتی در سطح استان، از دورترین روستاها تا مراکز درمانی، کاری بسیار دشوار و ارزشمند است و این گستردگی خدمات قابل تقدیر است.
وی افزود: طبیعی است در چنین مجموعه‌ای با این حجم از فعالیت، ممکن است برخی نارضایتی‌ها یا مشکلات نیز ایجاد شود، اما مهم این است که شفافیت، پاسخگویی و اصلاح امور در دستور کار قرار داشته باشد.
معاون بازرس کل استان ایلام با اشاره به اهمیت آمادگی برای اربعین حسینی گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیازهای خود را در حوزه‌های مختلف از جمله زیرساخت، تجهیزات، دارو و امکانات مورد نیاز به صورت مکتوب اعلام کند تا سازمان بازرسی استان نیز از ظرفیت خود برای پیگیری در سطح استان و کشور استفاده کند.
وی ادامه داد: مکاتبات دانشگاه از سوی سازمان بازرسی استان به مسئولان ذی‌ربط از جمله ستاد اربعین کشور و دستگاه‌های ملی ارسال خواهد شد تا نیازهای واقعی استان با پشتوانه یک دستگاه نظارتی پیگیری شود.
هاشمیان خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی در ایام اربعین نیز مانند سال‌های گذشته حضور میدانی خواهد داشت و تلاش می‌کند در کنار دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه‌ها، زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر به زائران حسینی فراهم شود.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر نقش اصلاحی بازرسی؛ «اربعین امسال متفاوت است و برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران نیازمند حمایت هستیم»
  • تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر نقش اصلاحی بازرسی؛ «اربعین امسال متفاوت است و برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران نیازمند حمایت هستیم»
  • تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر نقش اصلاحی بازرسی؛ «اربعین امسال متفاوت است و برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران نیازمند حمایت هستیم»
  • تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر نقش اصلاحی بازرسی؛ «اربعین امسال متفاوت است و برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران نیازمند حمایت هستیم»
  • تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر نقش اصلاحی بازرسی؛ «اربعین امسال متفاوت است و برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران نیازمند حمایت هستیم»
ثبت امتیاز