X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: یکشنبه 09 آذر 1404
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: باید حلقه اتصال محکمی بین دانشجویان و مسئولین شکل گیرد

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: باید حلقه اتصال محکمی بین دانشجویان و مسئولین شکل گیرد

امتیاز: Article Rating

دکتر عباس قیصوری در نشست شورای فرهنگی دانشگاه که با محوریت اجرای برنامه‌های مناسبتی روز دانشجو برگزار شد، اهتمام ویژه به شکوفایی استعدادهای دانشجویان از سوی مسئولین و اساتید را ضروری دانست و تعامل بیشتر با قشر دانشجو را مورد تأکید قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با محوریت هم‌افزایی و هم‌اندیشی پیرامون برنامه‌های دهه دانشجو، صبح امروز در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

 رئیس دانشگاه در این جلسه به لزوم توجه به انرژی و انگیزه دانشجویان در جهت توانمندسازی و شکوفایی آنان اشاره و بیان داشت: دانشجویان نقش مهمی در تعیین سرنوشت و جایگاه آینده کشور دارند. اگر خواهان کشوری قدرتمند هستیم، باید به تقویت توانمندی‌های این قشر اهتمام ویژه ورزیم.

دکتر عباس قیصوری روحیه مطالبه‌گری دانشجویان را در راستای حفظ منافع ملی دانست و این عامل را نقطه اشتراک بین دانشجویان و مسئولین قلمداد کرد.

وی با اشاره به در پیش بودن روز دانشجو، یادآور شد: امید است که حلقه اتصال محکمی بین دانشجویان و مسئولین شکل گیرد و در قالب اجرای برنامه‌‌های مناسبتی این ایام نیز، حمایت خود را از دانشجویان عزیز نشان دهیم.

 مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم ضمن گرامیداشت روز دانشجو، بر اهمیت حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان در مراسم نماز جماعت به‌ویژه در خوابگاه‌های دانشجویی تأکید کرد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدباقر هاشمی همچنین خواستار توجه جدی به مطالبات دانشجویان شد و تصریح کرد: مطالبه‌گری دانشجویان به‌ویژه در حوزه آموزشی باید به موقع پاسخ داده شود و به خواسته‌های آنان توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

دکتر راضی ناصری‌فر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در دهه بزرگداشت مقام دانشجو (۸ تا ۱۸ آذرماه) خاطرنشان کرد: امسال برنامه‌های متنوعی در سطح دانشگاه تدارک دیده شده است که با مشارکت فعال دانشجویان و اساتید برگزار خواهد شد.

دکتر مرتضی اکبری، مدیر فرهنگی و دبیر شورا هم در پایان به قرائت دستور کار جلسه پرداخت و اعضا نیز پیرامون مباحث طرح‌شده، پبشنهادات و نقطه‌نظرات خود را ارائه دادند.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: باید حلقه اتصال محکمی بین دانشجویان و مسئولین شکل گیرد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: باید حلقه اتصال محکمی بین دانشجویان و مسئولین شکل گیرد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام: باید حلقه اتصال محکمی بین دانشجویان و مسئولین شکل گیرد
ثبت امتیاز