بیش از ۹ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ایام اربعین حسینی در استان ایلام به ثبت رسید
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، معاون بهداشتی دانشگاه آخرین آمار ارائه خدمات بهداشتی به زائران را تا صبح امروز اعلام کرد.
دکتر علی نیکونهاد با اشاره به اهمیت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام اربعین حسینی، اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح، ۹ هزار و ۵۱۷ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شده است.
وی افزود: ۱۹ هزار و ۲۰۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز کشف و معدوم سازی شده است.
وی افزود: در این مدت ۶۰۶ مورد نیز آزمایش میکروبی و شیمیایی آب انجام شده است.