۸ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ایام اربعین حسینی
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، معاون بهداشتی دانشگاه آخرین آمار ارائه خدمات بهداشتی به زائران را تا صبح امروز اعلام کرد.
دکتر علی نیکونهاد با اشاره به اهمیت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام اربعین حسینی، اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح، ۸ هزار و ۲۹۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شده است.
وی افزود: ۱۴ هزار و ۲۲۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد نیز کشف و معدوم سازی شده است.
وی افزود: در این مدت ۳۵۰ مورد نیز آزمایش میکروبی و شیمیایی آب انجام شده است.