X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: شنبه 18 مرداد 1404
مراجعه حدود پنج هزار و ۹۰۰ نفر از مددجویان به پایگاه‌های فوریت؛ از ابتدای تردد زوار تا کنون

  مراجعه حدود پنج هزار و ۹۰۰ نفر از مددجویان به پایگاه‌های فوریت؛ از ابتدای تردد زوار تا کنون

امتیاز: Article Rating

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان ایلام، طی ارائه گزارشی به تشریح جزئیات خدمات ارائه‌شده از سوی نیروهای فوریت پزشکی در ایام اربعین حسینی پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، دکتر حمید صفرپور ضمن اشاره به ثبت ۷۵۴۹ مورد خدمت ارائه‌شده از سوی فوریت‌های پزشکی استان ایلام و نیز مراجعه حضوری ۵۹۵۹ نفر از مددجویان به پایگاه‌های مستقر، از ابتدای تردد زوار تا کنون، به تشریح جزئیات این خدمات پرداخت و اظهار داشت: طی بازه زمانی یازدهم الی شانزدهم مردادماه، ۲۹۱۳ مورد تماس با نیروهای فوریت برقرار شده است که در نتیجه آن، ۱۱۲۴ تعداد اعزام آمبولانس و یک فراخوان بالگرد را داشته‌ایم. در محل بروز حوادث نیز، ۸۵۳ نفر جهت دریافت خدمات تخصصی به مراکز درمانی اعزام و ۶۶۸۷ نفر هم در همان محل، خدمات درمانی دریافت کرده‌اند.
دکتر صفرپور افزود: تعداد مصدومان حوادث ترافیکی و غیر ترافیکی نیز به ترتیب ۲۰۴ و ۷۳۴۵ نفر بوده‌‌است.
وی در ادامه ارائه گزارش خود به موارد اعزامی داخل استانی و فرا استانی هم اشاره و عنوان کرد: همچنین طی این مدت و به همت همکاران پرتلاش، ۹۵ مورد اعزام داخل استانی و ۱۱ مورد اعزام خارج استانی صورت گرفته‌است.
رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایلام در خصوص ارائه خدمات به سایر مددجویان هم تصریح کرد: با توجه به شدت گرمای هوا در این ایام، ۳۲۷۸ مددجو دچار حوادث گرمازدگی شدند که متعاقب آن تحت ارائه اقدامات درمانی مرتبط قرار گرفتند.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • مراجعه حدود پنج هزار و ۹۰۰ نفر از مددجویان به پایگاه‌های فوریت؛ از ابتدای تردد زوار تا کنون
ثبت امتیاز