افزایش نظارتها بر کیفیت مواد خوراکی عرضهشده به زوار
امتیاز:
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، از تسریع انجام خدمات آزمایشگاهی و نمونهبرداری با هدف پایش کیفیت مواد خوراکی عرضهشده به زوار حسینی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، دکتر مریم احمدنصر با تأکید بر افزایش تلاشها در جهت حفظ سلامت زائران و تضمین کیفیت فرآوردههای خوراکی عرضهشده در موکبها، اظهار داشت: از ابتدای تردد زوار تاکنون توسط کارشناسان مجرب آزمایشگاه و به صورت کشیک فعال شبانهروزی، آزمونهای میکروبی و شیمیایی بر روی مواد غذایی، آب آشامیدنی، یخ و نوشیدنیها و نیز فرآیند پایش کیفی اقلام مصرفی زائران انجام گرفته است.
دکتر احمدنصر در تشریح جزئیات خدمات ارائهشده، افزود: تاکنون و با مشارکت همکاران معاونت بهداشتی دانشگاه، تعداد ۱۳۷ نمونهبرداری غذایی_دارویی و نیز ۱۵۱ مورد آزمایش میکروبی و شیمیایی آب در آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی این معاونت انجام گرفته است.
وی در خصوص سایر اقدامات هم تصریح کرد: طی روزهای گذشته و به همت همکاران عزیز، ۷۵ مورد بازرسی و نظارت و نیز ۱۱۰ مورد پاسخگویی به مسائل غذایی و دارویی مرتبط صورت گرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه در مورد افزایش نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی هم یادآور شد: در نتیجه ۴۱۰۹ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۲۴۵۵ کیلوگرم از مواد فاسد جمعآوری و معدوم شدهاست.
احمدنصر در پایان خاطرنشان کرد: تا انتهای ایام تردد زوار و با تمام توان به فعالیتهای خود در مراکز مستقر ادامه خواهیم داد. این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و ارتقاء سلامت عمومی در بزرگترین تجمع مذهبی جهان انجام میگیرند. لازم به ذکر است؛ فعالیتهای یادشده تنها بخشی از برنامههای معاونت غذا و دارو برای تأمین سلامت زائران اربعین است و هماهنگی لازم با دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز مرزی نیز بهصورت کامل انجام گرفته است.