X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: پنجشنبه 30 فروردین 1403
دیدار با جانبازان کمترین کاری است که می‌توان در برابر ایثار آنان انجام داد

  دیدار با جانبازان کمترین کاری است که می‌توان در برابر ایثار آنان انجام داد

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت به دیدار  جانباز ۷۰ درصد و از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام رفت.

دکتر هدایت حیدری‌زاده در دیدار با جمشید جمشیدزاده از یادگاران هشت سال دفاع مقدس که در دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز خدمت می‌کند، دلجویی و ملاقات با خانواده شهدا و جانبازان را از وظایف مهم همه مسئولان برشمرد و گفت: دیدار، رسیدگی، توجه و دلجویی از خانواده‌های معزز و معظم شهدا و جانبازان کمترین کاری است که می‌توان در برابر آن همه جانفشانی و ایثار نسبت به این عزیزان روا داشت.

وی افزود: حضور کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در بین صفوف رزمندگان اسلام به جهت دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام ارحل، باید به عنوان یک اثر ماندگار و تاریخ‌ساز مورد عنایت ویژه قرار گیرد و باید این خدمت ماندگار را ارج نهیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید نیز با اشاره به رشادت‌های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس، شهدا و جانبازان را بزرگترین سرمایه‌های انقلاب خواند که باید راه و یاد آنان گرامی داشته شود و شیوه زندگی و اندیشیدن آنان مورد مطالعه دانشگاهیان قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین علی‌رحیم کریمی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ترویج، نشر و توسعه اندیشه‌های ناب رزمندگان اسلام به خصوص شهدای جنگ تحمیلی، نقش مهمی دارد و آنچه می‌تواند جوانان را به سعادتمندی واقعی برساند، حرکت در مسیر شهدا و انقلاب است.

فرهاد شریفی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران دانشگاه نیز، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان را از مهمترین برنامه این دفتر اعلام کرد و گفت: خدمت به این عزیزان موجب خشنودی خدا و آرامش روح و روان انسان است و امیدوارم در این جایگاه بتوانیم خدمتگزار خوبی برای این سرمایه‌های گرانقدر انقلاب اسلامی باشیم.

گفتنی است؛ همچنین در پایان لوح تجلیلی، به رسم یادبود توسط دکتر هدایت حیدری‌زاده به این جانباز رشید اسلام تقدیم و از رشادت‌های وی قدردانی شد.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • دیدار با جانبازان کمترین کاری است که می‌توان در برابر ایثار آنان انجام داد
  • دیدار با جانبازان کمترین کاری است که می‌توان در برابر ایثار آنان انجام داد
  • دیدار با جانبازان کمترین کاری است که می‌توان در برابر ایثار آنان انجام داد
  • دیدار با جانبازان کمترین کاری است که می‌توان در برابر ایثار آنان انجام داد
ثبت امتیاز