کشف و معدومسازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی، معاون بهداشتی دانشگاه آخرین آمار اجرای طرح سلامت نوروزی در مراکز بهداشتی استان را تا صبح امروز اعلام کرد.
دکتر علی نیکونهاد با اشاره به اهمیت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز، اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح در سراسر استان، ۲ هزار و ۹۷۶ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا انجام شده و ۱۳۱۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم سازی شده است.
وی افزود: براساس بازرسیهای صورت گرفته از این مراکز، ۱۰ مرکز متخلف پلمب و ۱۱ مورد معرفی به مراجع قضایی صورت گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اهمیت سلامت آب، گفت: تعداد آزمایشهای میکروبی و شیمیایی آب ۱۵۷ مورد و کلرسنجی از سامانه آبرسانی ۱۳۲۹ مورد بوده است.
نیکونهاد با بیان اینکه تمامی مراکز بهداشتی در سراسر استان در ایام نوروز در حال ارائه خدمت به مسافران نورزوی هستند، تصریح کرد: در این مدت ۱۸ هزار و ۹۲۵ مورد ویزیت بیمار در مراکز خدمات جامع سلامت صورت گرفته است.