X

دانشگاه علوم پزشکی ایلام :: اخبار

حوزه ریاست درباره ما اخبار
تاریخ انتشار: پنجشنبه 04 خرداد 1402
آغاز ماراتن کنکور ارشد و رقابت بیش از هزار داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  آغاز ماراتن کنکور ارشد و رقابت بیش از هزار داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اعلام این خبر، اظهار داشت: این آزمون از صبح امروز با حضور ۱۱۲۶ داوطلب در ۴۳ رشته در محل ساختمان معاونت آموزشی پردیس شماره یک دانشگاه علوم پزشکی ایلام همزمان با سراسر کشور در دو روز پنج‌شنبه و جمعه و در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود.

 

دکتر جهانگیر عبدی، خاطرنشان کرد: داوطلبان باید با اطلاع از جزئیات زمان برگزاری آزمون خود که بر روی کارت ورود به جلسه قید شده است یک ساعت قبل از آغاز فرآیند آزمون در محل حاضر باشند تا اجازه ورود به حوزه امتحان را داشته باشند.

 

وی با اعلام اینکه تمهیدات لازم جهت برگزاری مطلوب این آزمون سراسری اندیشیده شده است، تصریح کرد: همه نیروهای معاونت آموزشی دانشگاه آموزش‌های لازم را جهت برگزاری این آزمون دریافت کرده‌اند و همچنین از نیروهای فوریت‌های پزشکی برای تامین سلامت داوطلبان و از نیروی انتظامی برای تامین امنیت برگزاری محیط آزمون استفاده خواهیم کرد.

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، افزود: به همراه داشتن موبایل، جزوه و کتاب در جلسه آزمون ممنوع است و حضور به موقع در محل برگزاری و رعایت نظم جلسه الزامی است.

 

عبدی ادامه داد: مدت زمان کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، بر اساس نوع سوالات مطرح شده، عنوان رشته ها و ... به صورت هماهنگ برای کلیه رشته‌ها و گرایش‌ها، ۱۶۰ دقیقه است که در سراسر کشور به صورت یکسان آغاز شده و به پایان می‌رسد.

 

 وی در پایان پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی ایلام را منوط به نتیجه این کنکور دانست و گفت: نتایج کنکور کارشناسی از طریق مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد و افرادی که نمرات لازم را کسب نموده‌اند راهی دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهند شد.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • آغاز ماراتن کنکور ارشد و رقابت بیش از هزار داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز