تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 29 شهریور 1401

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تعداد ۱۵۰ نفر پزشک و پرسنل درمانی در اربعین حسینی امسال، حوزه درمان استان را یاری نموده‌اند و به زائران خدمت‌رسانی داشته‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام؛ دکتر محمد مرادی با اعلام این مطلب اظهارداشت: طی هماهنگی‌هایی که با معاونت درمان وزارت بهداشت در راستای ارتقا سطح خدمات‌دهی به زائران داشتیم، تعداد ۱۵۰ پزشک و پرسنل درمانی برای خدمت رسانی به زائران در استان ایلام تامین شده است.

وی خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۳۰ پزشک متخصص و عمومی در تخصص‌هایی شامل جراحی، طب اورژانس، بیهوشی، ارتوپدی، عفونی، داخلی، قلب و رادیولوژی در این ایام ما را یاری نموده‌اند.

دکتر مرادی یادآور شد: در مدت تردد زائران اربعین حسینی در سطح استان، موارد متعددی از اعزام مصدومین تصادفی با شرایط خاص و بیماران با شرایط حاد به مرکز استان را شاهد بوده‌ایم.

•  تعداد ۱۵۰ نفر پزشک و پرسنل درمانی در اربعین حسینی امسال، حوزه درمان استان را یاری نموده‌اند
  • آدرس : ایلام ،ابتدای زیرگذر شهید کشوری ،بلوار آزادی