تاریخ انتشار: دوشنبه 28 شهریور 1401

رئيس دانشگاه علوم پزشکی ایلام باهمراهی معاون بهداشتی و رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه از مرکز مراقبت سندرمیک و بیماریابی و گیت بهداشتی، درمانگاههای سرپایی و بستری، آزمایشگاه، داروخانه گیت‌های ورودی و خروجی پایانه مرزی مهران بازدید نمود.

دکتر محمدی در این بازدید ضمن بررسی و ارزیابی خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی، با همکاران حوزه بهداشت دیدار و گفتگو نمود و از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی آنان در راستای سلامت زائران اربعین حسینی تقدیر نمود.

• بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از گیت‌ بهداشت و زیرساخت‌های بهداشتی پایانه مرزی مهران
  • آدرس : ایلام ،ابتدای زیرگذر شهید کشوری ،بلوار آزادی