تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 11 مرداد 1401
 معاونت فنی و عملیاتی اورژانس کشور از بیمارستان امام حسین( ع) مهران بازدید کرد

دکتر محمد سرور معاون فنی و عملیاتی اورژانس کشور به اتفاق دکتر علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و دکتر صادقی رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و هیأت همراه از بخشهای مختلف بیمارستان امام حسین( ع) مهران بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید ظرفیت و آمادگی این مرکز درمانی راهبردی جهت کنگره عظیم اربعین حسینی مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

در این بازدید دکتر سرور بر تقویت هر چه بیشتر این ظرفیت‌ها و رفع نواقص و کمبودها تاکید ویژه داشت.

دکتر علیمرادی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این بازدید گفت: با توجه به تردد عظیم میلیونی زائران از استان ایلام و مرز بین المللی مهران شایسته است که زیرساختها، امکانات و تجهیزات مربوطه در بالاترین سطح ممکن در جهت خدمات دهی مطلوب زائران بکار گرفته شود .

در پایان آقای فرهاد شریفی سرپرست بیمارستان امام حسین( ع) مهران ضمن تقدیر از حضور دلگرم کننده دکتر سرور و هیأت همراه گفت: همه ما بعنوان خدمتگزاران مردم در حوزه سلامت وظیفه داریم تمام تلاش خود را جهت رضایت مندی زائران ابا عبدالله الحسین(ع) بکار گیریم لذا توان و تلاش مضاعف همه همکارانم در این راه لازم می‌باشد.
  •  معاونت فنی و عملیاتی اورژانس کشور از بیمارستان امام حسین( ع) مهران بازدید کرد
  • آدرس : ایلام ،ابتدای زیرگذر شهید کشوری ،بلوار آزادی