نمایشگاه توانمندی های صنایع غذایی و بهداشتی ایلام برپا شد
امتیاز:
به مناسبت روز جهانی غذا ، نمایشگاه توانمندی های صنایع غذایی بهداشتی استان ایلام در محل محوطه قلعه والی شهر ایلام برپا شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حاشیه افتتاح این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه 2 روزه انواع صنایع غذایی تولید شده در واحدها و کارگاه های فعال ایلام و همچنین نمونه هایی از محصولات سالم و با کیفیت و دارای ارزش غذایی با هدف معرفی توانمندی های استان در زمینه تولید غذای سالم عرضه شده است.
دکتر علی دل پیشه افزود: در این نمایشگاه چراغ راهنمایی مصرف کننده در خصوص میزان کالری، چربی، قند، نمک و دیگر املاح و افزودنی های به کار رفته در تولید فرآورده نهایی بر روی جلد یا بسته کالای تولیدی نصب شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان نمود: نکته حائز اهمیت اینکه تمام محصولات عرضه شده در این نمایشگاه با برندهای ثبت شده مختص استان ایلام با هدف بازاریابی، تجاری سازی و معرفی برندهای خود در بازارهای داخل استان، دیگر نقاط کشور و حتی بازارهای منطقه ای و بین المللی حضور دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام اظهار کرد: در این نمایشگاه علاوه بر ارائه توانمندی های استان ایلام در زمینه صنایع غذایی و تولید محصولاتی با کیفیت و سالم ، خدماتی چون مشاوره رایگان تغذیه ای و بهداشتی به بازدیدکنندگان داده می شود.
گفتنی است که محصولاتی چون آرد غنی شده، بسکویت، کنسرو، ترشی و شوری جات، تافی، آبنبات، انواع نان های سبوس دار، سبزی ضد عفونی و بسته بندی شده، عسل خالص، روغن حیوانی و کلوچه های محلی مانند بژی برساق، کاک، نان خرمایی، نان برنجی از جمله محصول های ارائه شده در نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی استان ایلام است.