آغاز به کار هفتمین کنگره منطقه ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام
آیین افتتاحیه هفتمین کنگره منطقه ای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام امروز در محل سالن شهدای جامعه پزشکی واقع در پردیس دانشگاه و با حضور معاونین محترم تحقیقات و فناوری، آموزش، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روئسای محترم دانشکده ها، معاونین پژوهشی آموزشی دانشکده ها، اسات...
چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 09:32
  برگزاری کرسی آزاد اندیشی در  دانشگاه علوم پزشکی ایلام
کرسی آزاد اندیشی با موضوع " معیار تشخیص عمل اخلاقی در حوزه سلامت" در پردیس دانشگاه  علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 09:28
  برگزاری جلسه هماهنگی نیروهای امدادی جهت تعطیلات نوروز و پیشگیری از احتمال وقوع حوادث ۴شنبه سوری
 این جلسه با حضور رؤسای ارگان های اورژانس پیش بیمارستانی، مدیر کل بحران استانداری، هلال احمر، آتش نشانی، آموزش و پرورش، پلیس راه،راهنمایی و رانندگی، نیروی انتظامی در سالن جلسات فوریت‌های پزشکی استان ایلام برگزار گردید.
چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 09:23
  برگزاری آیین اختتامیه اولین دوره آموزشی توانمندسازی مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایلام
 با حضور معاونین توسعه، اجتماعی و مشاور جوان رئیس دانشگاه، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و همچنین مدیران شبکه ها و روسای بیمارستان های تابعه؛ آیین اختتامیه دوره آموزشی توانمندسازی مدیران در دانشگاه علوم پزشکی ایلام به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 08:16
دومین کارگاه آموزشی بانویار پلیس در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزارشد
مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان گفت: دومین کارگاه آموزشی بانویار پلیس با حضور بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
چهارشنبه، 15 اسفند 1397 - 08:01
سفر مجدد تیم فوق تخصصی موسسه محکم به ایلام برای انجام اعمال جراحی رایگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تیم فوق تخصصی موسسه محکم برای انجام اعمال جراحی رایگان کودکانی که در مرحله اول غربالگری و انتخاب شده اند، اسفندماه مجدداً به استان سفر می کند.
دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 15:12
دیدار جانبازان نخاعی بالای ۷۰ درصد با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام
 جانبازان نخاعی بالای ۷۰ درصد شاغل و بازنشسته با مسئول نهاد رهبری، معاون توسعه، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام دیدار و گفتگو کردند.
دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 15:09
افتتاح پایگاه فوریت های پزشکی روستای عباس آباد دره‌شهر
با حضور فرماندار، سرپرست شبکه بهداشت ودرمان ، مسئولین شهرستان ، اصحاب رسانه و مردم دره شهر پایگاه فوریت های پزشکی روستای عباس آباد شهرستان دره‌شهر افتتاح شد.
دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 15:05
متخصص ارتوپد در بیمارستان ولیعصر (عج)دره شهر مستقر شد
 رییس بیمارستان ولیعصر (عج) دره شهر گفت: با عنایت و توجه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام، متخصص ارتوپد در بیمارستان این شهرستان مستقر گردید.
دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 15:02
  پیام تبربک رییس دانشگاه به مناسبت روز ملی مهندسی بهداشت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام طی پیامی ۱۱ اسفند روز ملی مهندسی بهداشت را به تلاشگران این عرصه در سطح استان تبریک گفت.
دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 14:58
صفحه 7 از 319ابتدا   قبلی   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  بعدی   انتها