دیدار هیئت عالی رتبه سیاسی و اجرایی استان واسط عراق با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام
مسئولان سیاسی و اجرایی استان واسط عراق با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام دیدار و گفتگو نمودند.
یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 13:36
 جلسه بررسی اولویت های استان در زمینه آسیب‌های روانی اجتماعی برگزار شد
 با حضور سرپرست دانشگاه و مسئولان و نمایندگان دستگاه‌ها، ارگان‌ها و نهادهای استانی و مسئولان حوزه آموزش و تحقیقات دانشگاههای استان؛ جلسه بررسی اولویت های استان در زمینه آسیب های روانی اجتماعی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 13:33
  بازدید مشاورین سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و مسئولان ارشد استانی از بیمارستان ٣٧٦ تختخوابی ایلام
معاون عمرانی استاندار با همراهی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و معاونین و مدیران حوزه های مختلف دانشگاه، مشاورین سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سفر های ریاست جمهوری، مدیر کل دفتر فنی پروژه های عمرانی استان و جمعی از مسئولین و مهندسین مربوطه از بیمارستان 376 تختخوابی ایلام بازدید نمود.
یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 13:28
  پیگیری خواسته ها و مطالبات استان در حوزه بهداشت و درمان
  در دیدار استاندار ایلام با معاون علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور مطرح شد؛ پیگیری خواسته ها و مطالبات استان در حوزه بهداشت و درمان
یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 07:49
 برگزاری کارگاه سلامت روان مهارتهای زندگی و فرزندپروری و کنترل فشار خون به همت مرکز بهداشت شهرستان ایلام
رییس مرکز بهداشت شهرستان ایلام گفت: به همت و تلاش مرکز بهداشت شهرستان ایلام؛ کارگاه سلامت روان مهارتهای زندگی و فرزندپروری و کنترل فشار خون افراد بالای ۳۰ سال اجرا می‌شود.
شنبه، 18 خرداد 1398 - 08:07
پيام تبريك سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام به مناسبت فرارسيدن عيد سعيد فطر
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر و حلول ماه شوال را به مردم شریف و روزه‌دار استان ایلام تبریک گفت.
چهارشنبه، 15 خرداد 1398 - 12:02
ثبت فشارخون مردم در نماز عید سعید فطر توسط کارکنان دانشگاه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در قالب طرح بسیج ملی فشار خون، کنترل و ثبت فشار خون مردم در نماز عید سعید فطر انجام می‌شود.
ﺳﻪشنبه، 14 خرداد 1398 - 20:30
  برگزاری نشست روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور با وزیر بهداشت از طریق ویدئو کنفرانس
 سرپرست دانشگاه، معاونین آموزشی، بهداشتی، درمان، غذا و دارو، فرهنگی و دانشجویی و همچنین مدیران حراست، فوریت‌پزشکی، روابط عمومی و دفتر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ایلام از طریق ویدئو کنفرانس در نشست روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور با وزیر و معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شر...
ﺳﻪشنبه، 14 خرداد 1398 - 20:27
 حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
 سرپرست و اعضای هیئت رئیسه و برخی از مسئولان حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی در آیین گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در مسجد جامع شهر ایلام حضور یافتند.
ﺳﻪشنبه، 14 خرداد 1398 - 20:23
دیدار مسئولان بیمارستان زاگرس با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام
 رئیس بیمارستان زاگرس ایلام و هیئت همراه با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام دیدار و گفتگو نمودند.
ﺳﻪشنبه، 14 خرداد 1398 - 20:17
صفحه 4 از 345ابتدا   قبلی   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها