اعلام نتایج مرحله اول آزمون استخدامی فوریت های پزشکی استان ایلام
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: نتایج مرحله اول آزمون استخدامی فوریت های پزشکی طبق برنامه  اعلام شد.
شنبه، 21 مهر 1397 - 08:08
تقدیر از کارکنان و دانشجویان برتر حوزه بهداشت محیط در روز جهانی بهداشت محیط در دانشگاه
 با مشارکت دانشکده بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران و کارشناسان بهداشت محیط استان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده بهداشت و دانشجویان بهداشت محیط در محل سالن شهدای جامعه پزشکی پردیس معاونت آموزشی، از کارکنان و د...
شنبه، 21 مهر 1397 - 08:04
اعلام نتایج مرحله اول آزمون استخدامی بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: نتایج مرحله اول آزمون استخدامی بهورزی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اعلام گردید.
جمعه، 20 مهر 1397 - 08:23
رابط حراست بیمارستان رسول اکرم(ص) شهرستان آبدانان معرفی شد
طی مراسمی با حضور معاون درمان، رئیس اداره حراست و رئیس اداره بازرسی، رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام و کارکنان بیمارستان رسول اکرم(ص) شهرستان آبدانان، رابط حراست این بیمارستان معرفی شد.
جمعه، 20 مهر 1397 - 08:20
مراسم تودیع و معارفه روسای پیشین و جدید بیمارستان رسول اکرم(ص) آبدانان برگزار شد
با حضور معاون درمان، کارشناسان درمان، رییس حراست و رییس بازرسی دانشگاه و متخصصین و کارکنان بیمارستان رسول اکرم (ص) آبدانان؛ مراسم تودیع و معارفه روسای پیشین و جدید این بیمارستان برگزار شد.
جمعه، 20 مهر 1397 - 08:16
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت انتصاب حجت الاسلام کریمی‌تبار به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام طی پیامی انتصاب حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام را به ایشان تبریک گفت.
جمعه، 20 مهر 1397 - 08:13
برگزاری جلسه معاون اجتماعی و کارشناسان حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و رئیس خانه مشارکت مردمی استان با شهردار و اعضای شورای شهر
جلسه سرپرست معاونت اجتماعی و کارشناسان حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و رئیس خانه مشارکت مردمی استان با شهردار و اعضای شورای شهر و معاون امور فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری استان ایلام برگزار شد.
چهارشنبه، 18 مهر 1397 - 12:29
خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی تکلیف شرعی و انسانی است
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی به عنوان یک تکلیف شرعی، انسانی و سازمانی است.
چهارشنبه، 18 مهر 1397 - 12:07
جلسه کمیته اربعین دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و مدیران ستادی، کمیته اربعین دانشگاه علوم پزشکی ایلام به میزبانی مرکز فوریت‌های پزشکی استان ایلام برگزار شد.
چهارشنبه، 18 مهر 1397 - 10:48
 برگزاری دومین نشست پیام‌گزاران سلامت کارکنان ادارات استان ایلام
دومین نشست پیام‌گزاران سلامت کارکنان ادارات استان ایلام، با حضور معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، معاون بهداشتی دانشگاه، کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه، کارشناسان مرکز بهداشت استان، رئیس خانه مشارکت مردمی استان و پیام‌گزاران سلامت ادارات در محل مرکز بهداشت استان برگزار شد.
ﺳﻪشنبه، 17 مهر 1397 - 11:18
صفحه 3 از 271ابتدا   قبلی   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها