برگزاری جلسه هماهنگی معاینات شغلی کارکنان مرکز بهداشت شهرستان ایلام
جلسه هم اندیشی و هماهنگی معاینات شغلی کارکنان با حضور مسئولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت شهرستان ایلام و مراکز جامع سلامت شهری و روستایی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 10:49
 تقدیر امام جمعه شهرستان دره شهر از پرستاران بیمارستان حضرت ولی عصر (عج)
به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، امام جمعه شهرستان همراه معاونت سپاه و مهندس کاظم زاده سرپرست بیمارستان ولی عصر (عج) از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید نمودند وروز پرستار را به همه پرستاران تبریک گفتند.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 10:44
جلسه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی در شهرستان سیروان
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان سیروان با حضور مسئولان شهرستانی در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 10:42
 حضور پزشکان متخصص در شهرستان سیروان جهت ویزیت بیماران
به همت مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان، پزشکان متخصص داخلی، اعصاب و روان و اطفال  به ارائه خدمت در شهرستان سیروان پرداختند.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 10:13
  بازدید فرماندار و بخشدار مرکزی سیروان از اورژانس و شبکه این شهرستان بمناسبت روز پرستار
بمناسبت روز پرستار فرماندار و بخشدار مرکزی سیروان از اورژانس و شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان بازدید بعمل آوردند.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 10:09
 بازدید بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان و اداره تعزیرات از سطح شهر ایلام
در راستای طرح تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع، گشت مشترک ادارات تعزیرات حکومتی ،مرکز بهداشت ،صنعت و معدن ، اداره غله و اماکن با حضور صدا و سیما در خصوص بازدید از نانواییهای سطح شهر برگزار شد.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 09:50
 برپایی غرفه سلامت به مناسبت هفته پژوهش در مرکز بهداشت شهرستان ایلام
واحد بیماریهای واگیر مرکز بهداشت شهرستان ایلام به مناسبت هفته پژوهش در محل برگزاری جشنواره منطقه ای ابتکارات و اختراعات رویش زاگرس و زردکوه دانشگاه ایلام اقدام به ایجاد غرفه سلامت نمود.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 09:45
برگزاری کارگاه سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان مرکز بهداشت شهرستان ایلام
کارگاه سوانح وحوادث ترافیکی درجوانان توسط واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر و واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس با همکاری آموزش سلامت باحضور سرگرد اکبرحاتم نیا مسئول آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور و همچنین  وحید میرزایی مسئول آموزش فوریت استان ایلام برای مراقبین سلامت و بهورزان و ا...
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 09:40
برگزاری مراسم گرامیداشت روز پرستار در شهرستان ملکشاهی
مراسم گرامیداشت روز پرستار در شهرستان ملکشاهی  با حضور فرماندار و مسئولان شهرستان ملکشاهی برگزار گردید.
ﺳﻪشنبه، 25 دی 1397 - 09:36
مراسم گرامیداشت روز پرستار در بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام برگزار شد
  به گزارش روابط عمومی، در ابتدای این جلسه معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به جامعه پرستاران، گفت: پرستاران با مهربانی و لطف در سخت ترین لحظات بیماری و درد، التیام بخش تن های رنجورند و مایه آرامش و آسایش بیماران هستند.
دوشنبه، 24 دی 1397 - 11:52
صفحه 2 از 298ابتدا   قبلی   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها