(آرشیو سال 1398)

برگزاری کارگاه " نحوه ارتباط موثر با دانشجو " ویژه کارشناسان آموزشی ، پژوهشی ، دانشجویی و فرهنگی
کارگاه " نحوه ارتباط موثر با دانشجو " ویژه کارشناسان آموزشی ، پژوهشی ، دانشجویی و فرهنگی در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:25
توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو از محموله آب های برگشتی از کشور عراق بازدید بعمل آمد
بازدید مورخ 98/08/14 بعمل آمده از کامیون های حمل محموله آب معدنی به تناژ 42تن با برند های گهر و چشمه برگشتی از کشور عراق متعلق به موکب های حرمین امامین عسکریین سامرا (ستاد عتبات عالیات) و توقیف شده در اداره گمرک مهران.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:21
نواخته شدن زنگ سلامت در دبیرستان دخترانه متوسطه دوم حضرت خدیجه کبری ( س ) شهر سرابله به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی
مراسم آیین بزرگداشت هفته سلامت بانوان ایرانی با نواختن زنگ سلامت در دبیرستان دخترانه متوسطه دوم حضرت خدیجه کبری (س) شهر سرابله و با برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده توسط واحد های سلامت خانواده و جمعیت و سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول و همکاری مدیریت اداره آموزش ...
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:18
 ‍ بر گزاری همایش پیاده روی در شهرستان ملکشاهی به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی
به همت بهورز فعال خانه بهداشت باولگ (روح الله رهنما ) و به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی همایش پیاده روی جهت بانوان روستای باولگ برگزار گردید.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:15
  برگزاری کمیته ارتقاء برنامه سلامت نوجوانان ومدارس در شهرستان چرداول
معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول از اجرای کمیته ارتقاء برنامه سلامت نوجوانان و مدارس با حضور کارشناسان سلامت و تندرستی اداره آموزش و پرورش مناطق چرداول و هلیلان در محل مرکز بهداشت شهرستان چرداول خبرداد .
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:09
  ‍ ‍ کارگاه آموزشی ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی در دو روز ١٣و ١٤ آبان ماه از ساعت ٨,٣٠ صبح تا ساعت ١٥ توسط مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو برگزار شد
این کارگاه دو روزه آموزشی برای اولین بار طی 10 سال اخیر به شکل جامع برای کلیه مسئولین فنی بعنوان"دوره الزامی عمومی" با شرکت 53 مسئول فنی از کارخانجات و کارگاه های تولیدی برگزار گردید.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:07
  برگزاری جلسه پایش عملکرد در فوریتهای پزشکی ایلام
جلسه پایش عملکرد فوریتهای پزشکی استان به مدیریت دکتر علیمرادی و با حضور کارشناسان ستادی این مرکز در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی ایلام برگزار گردید.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:03
 برپایی همایش صبحانه سالم در دبستان شهید نبی نیا روستای صید نظری علیا شهرستان چرداول
بهورز خانه بهداشت صید نظری علیا از برگزاری صبحانه سالم در دبستان شهید نبی نیا با حضور سفیران سلامت دانش آموزی خبرداد.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 08:01
  برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه بهداشت فردی و پدیکلوز ، معاینه و غربالگری دانش آموزان در مدارس متوسطه اول الزهرا (س) و متوسطه دوم حضرت خدیجه (س) در شهر شباب شهرستان چرداول
مراقب سلامت پایگاه جامع سلامت شباب از اجرای جلسات آموزشی با موضوع بهداشت فردی و پیشگیری از بیماری پدیکلوزیس و معاینه دانش آموزان در مدارس دخترانه متوسطه اول الزهرا (س) و متوسطه دوم حضرت خدیجه کبری (س) شهر شباب خبرداد.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 07:58
با حضور معاون بهداشتی و مدیر حراست دانشگاه، مراسم تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیروان برگزار شد.
یکشنبه، 19 آبان 1398 - 07:52
صفحه 9 از 85ابتدا   قبلی   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  بعدی   انتها