(آرشیو سال 1398)

بازدید مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر استان ایلام از خدمات‌دهی موسسه سفیران مهربانی
 مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایلام و سازمان جمعیت هلال احمر استان از خدمات رسانی تیم دندانپزشکان موسسه سفیران مهربانی مستقر در دانشکده دندانپزشکی ایلام بازدید نمودند.
شنبه، 05 مرداد 1398 - 07:52
  كارگاه آشنايي و كاربري با تجهيزات اتاق عمل ( الكتروكوتر و جراحي هاي نوين ) در سالن كنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گرديد .
اين كارگاه به همت اداره تجهيزات پزشكي معاونت غذا و دارو و با حضور مهندسين پزشكي ، پرستاران و كارشناسان اتاق عمل برگزار گرديد.
چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 13:13
ارائه خدمات دندانپزشکی در استان توسط موسسات خیریه دندانپزشکی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: دو تیم خیریه تخصصی دندانپزشکی جهت ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق مختلف استان  استقرار یافته اند.
چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 08:07
آغاز اولین دوره آموزشی دانشجویان کاردانی بهورزی و چهاردهمین دوره فراگیر بهورزی در ایلام
اولین دوره آموزشی دانشجویان کاردان بهورزی و چهاردهمین دوره فراگیران بهورزی شهرستان ایلام با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی آغاز شد.
چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 08:00
 شورای اخلاق حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
 با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، مدیرکل سازمان پزشکی قانونی استان، معاونین آموزشی، بهداشتی، غذا و دارو و رئیس مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه، مدیر آموزشی، روسای دانشکده ها و بیمارستان های تابعه دانشگاه و سایر اعضا؛ شورای اخلاق حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 07:55
  جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
 با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی و سایر اعضاء؛ جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
یکشنبه، 30 تیر 1398 - 12:56
  بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی از بخش های سوختگی، توسعه اورژانس و ccu جدید بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام
 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با همراهی مسئول نهاد رهبری دانشگاه، معاون درمان و مدیر روابط عمومی؛ از بخش های در حال احداث سوختگی، اورژانس جدید و ccu جدید بیمارستان امام خمینی(ره) ایلام بازدید نمود.
یکشنبه، 30 تیر 1398 - 12:53
  کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
 با حضور معاون عمرانی استاندار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، مسئولان و مهمانان کشوری و  وزارت بهداشت، مسئولان و نمایندگان دستگاه‌ها و ارگان‌های استانی و مسئولان حوزه‌های مختلف دانشگاه؛ کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام  برگزار شد.
یکشنبه، 30 تیر 1398 - 12:50
سالن آموزش بیمارستان آیت الله طالقانی ایلام افتتاح شد
 با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، معاون آموزشی، درمان، توسعه و مدیران حراست و روابط عمومی، رئیس اداره ساختمان، رییس دانشکده پزشکی، مسئولان بیمارستان و همچنین متخصصین زنان و زایمان استان؛ ساختمان آموزش بیمارستان تخصصی زنان و زایمان آیت الله طالقانی ایلام افتتاح شد.
پنجشنبه، 27 تیر 1398 - 13:18
جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
 با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین، مدیران ستادی دانشگاه و مسئولان و نمایندگان دستگاه‌ها، ارگان‌ها و سازمان‌های استانی خدمت رسان در ایام تردد زائران اربعین حسینی؛ جلسه کمیته بهداشت و درمان اربعین به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.
پنجشنبه، 27 تیر 1398 - 13:14
صفحه 10 از 46ابتدا   قبلی   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  بعدی   انتها