تاریخ انتشار: پنجشنبه 29 اسفند 1398

از سوی دکتر رضا کریمیان از ایلامیان مقیم تهران؛ اقلام بهداشتی و حفاظت فردی به دانشگاه علوم پزشکی ایلام در جهت مبارزه با بیماری کرونا اهداء گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، این خیر نیکوکار هم‌استانی در اقدامی نیکوکارانه و شایسته تعداد ۵۵ عدد لباس حفاظت فردی ۲هزار دستکش و ۶۰ ماسک فیلتردار n۹۵ را به دانشگاه علوم پزشکی ایلام جهت استفاده پرسنل در مقابله با بیماری کرونا اهداء نمود.

از این اقدام خیرخواهانه و شایسته دکتر رضا کریمیان نهایت تقدیر و تشکر به عمل می آید و قطعاً پرسنل دانشگاه علوم پزشکی قدردان حسن نیت و اقدام نیکوکارانه این عزیزان خیر نیکوکار خواهند بود.
  •  اهداء اقلام بهداشتی و حفاظت فردی به دانشگاه از سوی دکتر رضا کریمیان از ایلامیان مقیم تهران