تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 24 دی 1398

مدیر اداره برنامه‌ریزی، تامین و توزیع نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: فرآیند تحویل و بررسی مدارک داوطلبان آزمون استخدامی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام در حال انجام است و مسئولان و کارشناسان مربوطه در حال انجام مراحل اداری آن می‌باشند.

مهندس جواد عبدی افزود: این آزمون مورخه ۳۰ آبانماه سال جاری برگزار گردید و پس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان، از اولین ساعات اداری روز ۲۴ دیماه فرآیند تحویل و بررسی مدارک داوطلبان این آزمون استخدامی آغاز شده است.

وی ادامه داد: این فرآیند به مدت یک هفته بر اساس حروف الفبای نام خانوادگی در محل سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایلام توسط اداره برنامه ریزی، تامین و توزیع نیروی انسانی انجام می‌شود.

•  انجام فرآیند تحویل و بررسی مدارک داوطلبان آزمون استخدامی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
آخرین بروز رسانی: 98/02/04