تاریخ انتشار: دوشنبه 11 آذر 1398
 کمیته سرمایه انسانی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد

کمیته سرمایه انسانی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور رییس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی، مدیر منابع انسانی و رییس گروه تشکیلات، آموزش و طبقه بندی مشاغل در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر پاکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه به عنوان رئیس کمیته گزارش از عملکرد و فعالیت و فرآیند تصمیم‌گیری در این کمیته را بیان نمود.

در ادامه نیز دکتر کریمیان رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر هرچه بهتر برگزار شدن این کمیته‌ها و رعایت قوانین و مقررات در سطوح مختلف دانشگاه تاکید نمود.

گفتنی است که در ادامه این جلسه در خصوص درخواست بهورزانی که خانه بهداشت محل خدمت آنان ارتقاء یافته و افرادی برای جایگزینی آنان در سیستم وجود دارد و یا مدرک دانشگاهی بهداشتی درمانی اخذ نموده‌اند، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
  •  کمیته سرمایه انسانی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد
آخرین بروز رسانی: 98/02/04