تاریخ انتشار: یکشنبه 10 آذر 1398

در راستای ترویج بهداشت قضایی و افزایش آگاهی پزشکان و کارکنان درمان, کارگاهی تحت عنوان " مسئولیت های قانونی شاغلان درمان و تشریح روند رسیدگی در پزشکی قانونی" , با تدریس دکتر علیزاده مهاجر دادپزشک و رییس پزشکی قانونی استان و دکتر مصیب مظفری عضو هیات علمی دانشگاه از ساعت ۸.۳۰ تا ساعت ۱۲.۳۰روز چهارشنبه ۶ آذر, در محل سالن آمفی تئاتر مرکز برگزار شد.
لازم به ذکر است این کارگاه مطابق برنامه مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه برگزار و با استقبال کارکنان و دانشجویان مواجه شد.
  •  برگزاری کارگاه مسئولیت های قانونی پزشکان و کارکنان درمانی در مرکز آموزشی درمانی امام( ره)
آخرین بروز رسانی: 98/02/04