تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 14 آبان 1398
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان ٣٧٦ تختخوابی ایلام

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با همراهی معاون درمان به منظور در جریان قرار گرفتن مراحل احداث و میزان پیشرفت فیزیکی، از بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام بازدید نمود.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این بازدید دکتر کریمیان ضمن بررسی و ارزیابی طبقات مختلف بیمارستان و بخشهای در حال تکمیل، مباحثی در جهت رفع مشکلات و چالشهای پیش‌روی احداث بیمارستان را مطرح نمود و دستوراتی در جهت رفع این چالشها صادر کرد.

وی همچنین در گفتگو با پیمانکار این پروژه عظیم، ضمن تاکید بر تسریع روند احداث و تکمیل بیمارستان و تقدیر از زحمات مجموعه پرسنلی که در این زمینه تلاش می‌نمایند؛ تکمیل و راه‌اندازی بیمارستان ۳۷۶تختخوابی ایلام را یکی از اتفاقات مهم و ماندگار عنوان کرد که می‌تواند بسیاری از مشکلات و نارسایی‌های حوزه درمان استان را برطرف نماید.
  • بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان ٣٧٦ تختخوابی ایلام
آخرین بروز رسانی: 98/02/04