تاریخ انتشار: چهارشنبه 22 خرداد 1398
 کمیته مراقبت بیماری تب کریمه کنگو و زئونوز در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد

کمیته مراقبت بیماری تب کریمه کنگو و زئونوز با محوریت هماهنگی درون بخشی و برون بخشی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.

این کمیته با هدف اجرای برنامه های مذکور و با حضور دکتر پیرانی مدیر کل دامپزشکی استان، دکتر ناصری فر معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان، حسن بیگی رییس گروه بیماریهای واگیر و فتح الهی کارشناس زئونوز معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این جلسه درخصوص تهیه برنامه عملیاتی، اجرایی و هماهنگی های درون و برون بخشی با اولویت و فوریت تب کریمه کنگو  بحث شد و در نهایت اعضاء کمیته ، نظرات ، پیشنهادات و راهکارهای ارائه شده را در قالب مصوبات مربوطه تدوین نمودند.

•  کمیته مراقبت بیماری تب کریمه کنگو و زئونوز در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
آخرین بروز رسانی: 98/02/04