تاریخ انتشار: یکشنبه 26 اسفند 1397
تعداد ٤٦٤ مورد بازدید از مراکز تهیه وتوزیع و اماکن عمومی در ٢٦اسفندماه

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر راضی ناصری فر در این رابطه عنوان کرد: تعداد22 اکیپ بازرسی وبیش از 100 نفر بازرس بهداشت محیط از مراکز تهیه وتوزیع وعرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، پارک‌ها، رستوران‌ها، بقعه هاو اماکن متبرکه، محل اسکان مسافرین نوروزی، جایگاه های سوخت و... بازدید می نمایند.

وی در ادامه به تشریح اقدامات و فعالیتهای بهداشت محیط پرداخت و افزود: در این روز از سوی پرسنل بهداشت محیط تعداد 157 مورد بازدید صنوف حساس نیازمند پیگیری، کلرسنجی 52 مورد مطلوب و اخطاریه صادر شده برای افراد متخلف بهداشتی نیز 157 مورد انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز کرد: همچنین در این روز تعداد کارت بهداشت جمع آوری شده به واسطه عدم رعایت موارد بهداشتی 43 مورد بوده است.

دکتر ناصری فر تصریح کرد: جمع آوری 863 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، نمونه برداری از آب شرب 14 مورد، نمونه برداری از مواد غذایی 18 مورد، پیگیری شکایت مردمی 3 مورد و آزمایش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل نیز 10 مورد و گزارش یک مورد شکستگی لوله آب آشامیدنی توسط نیروهای زحمتکش بهداشت محیط در سراسر استان انجام شده است.

• تعداد ٤٦٤ مورد بازدید از مراکز تهیه وتوزیع و اماکن عمومی در ٢٦اسفندماه
آخرین بروز رسانی: 99/03/01