تاریخ انتشار: شنبه 20 بهمن 1397
بازديد استاندار ایلام از بيمارستان امام علی(ع) سرابله

به گزارش خبرنگار وب دا، در این بازدید سلیمانی دشتکی استاندار ایلام از بخش‌های مختلف بیمارستان امام علی(ع) سرابله بازدید نمود و از نزدیک در جریان نحوه خدمات رسانی به بیماران در بخش های بیمارستان قرار گرفت.

مهندس سلیمانی دشتکی در جریان این بازدید از خدمات و تلاش های شایسته و دلسوزانه دکتر همتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و تیم مدیریتی وی تقدیر و تشکر نمود.

وی همچنین با پرسنل و پزشکان شاغل در بیمارستان دیدار نموده و از خدمات آنان در راستای خدمت به مردم شهرستان چرداول تقدیر به عمل آورد و در بخش دیگری از بازدید خود از بیماران بستری در این بیمارستان با اهداء شاخه گل عیادت و دلجویی کرد.

گفتنی است که استاندار ایلام در ادامه از پد بالگرد هوايي بيمارستان امام علی(ع) و پروژه پيش بيمارستاني و اورژانس شهر سرابله بازديد نمود و قول مساعد خود در جهت رفع مشكلات و موانع فراروی احداث آن را اعلام کرد.

• بازديد استاندار ایلام از بيمارستان امام علی(ع) سرابله
آخرین بروز رسانی: 98/02/04