ﺳﻪشنبه 30 مرداد 1397

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام به مناسبت روز خبرنگار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در پیامی 17 مرداد روز خبرنگار را به خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب دا، در متن پیام تبریک دکتر کریم همتی آمده است:

هفدهم مردادماه سالروز شهادت محمود صارمی (خبرنگار شهید) یاد آور تلاش بی وقفه خبرنگاران آگاه و وظیفه شناسی است که همواره با سلاح قلم و با حفظ قداست و رسالت والای آن در جامعه می کوشند.

روز خبرنگار، روز کسانی است که دانستن را حق مردم می دانند و متعهدانه و صادقانه برای احقاق آن، جهادی ماندگار را رقم زده اند و با هدف روایت حقیقت، بیرق بزرگ " آگاهی بخشی" را  بر دوش کشیده و  خاضعانه و بی ادعا وجود خویش را چراغ راه جامعه کرده اند.

بدون تردید حفظ و ارتقای جایگاه خطیر خبر و قلم درجهت تعمق اطلاع رسانی و ترویج و نهادینه کردن فضائل مدنی و اخلاقی  در جامعه از سیاست ها و برنامه های محوری نظام مقدس جمهوری اسلامی بویژه در دولت تدبیر و امید می باشد و تحقق این هدف در گرو تعامل و همکاری دو سویه اصحاب رسانه و دولتمردان است .

اینجانب فرا رسیدن این روز باشکوه را ارج نهاده و به جمیع اصحاب رسانه وخبرنگاران متعهد که با جدیّت و تلاش وافر پیشرفت و سربلندی روز افزون میهن اسلامی مان را رقم می زنند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال تداوم عزّت و اهتمام مسئولانه آن عزیزان را در انجام وظایف خطیر اطلاع رسانی  و آگاهی بخش آرزومندم.

دکتر کریم همتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام