تاریخ انتشار: یکشنبه 17 تیر 1397
عملیات احداث پایگاه های فوریت پزشکی شهرستان بدره آغاز شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بدره گفت: عملیات احداث دو پایگاه های فوریت پزشکی این شهرستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر عادل مقصودی نژاد در این رابطه اظهار کرد: عملیات اجرایی پایگاه های فوریت پزشکی در شهر بدره و روستای چشمه شیرین با توجه به مصوبات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان و استان مبنی بر تصویب احداث این دو پایگاه به لحاظ اهمیت تردد مسافران توسط پیمانکار مربوطه آغاز شده است.

وی افزود: شهرستان بدره با توجه به قرار گرفتن در مسیر شهرستان‌های دره‌شهر و آبدانان از اهمیت بسزائی برخوردار است و احداث پایگاه‌های فوریت پزشکی مذکور، این جاده مواصلاتی را تحت پوشش خود قرار می دهند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بدره خاطرنشان کرد: این پایگاه های فوریت پزشکی با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان و هر کدام در زمینی به مساحت ۱۱۶ متر مربع احداث خواهند شد.

• عملیات احداث پایگاه های فوریت پزشکی شهرستان بدره آغاز شد
  • آدرس : ایلام، بانگجناب، بلوار پژوهش،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام