ﺳﻪشنبه 30 مرداد 1397
23

مراسم ضیافت افطاری مدیران، روسا و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان ایلام با حضور مهندس سلیمانی استاندار و دکتر میرزایی نماینده‌ی مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در هتل زاگرس ایلام برگزار شد.

در این مراسم، مهندس سلیمانی استاندار، دکتر میرزایی نماینده استان ایلام و برخی دیگر از مسئولان و شخصیت ها و اساتید دانشگاهی به ایراد سخنرانی پرداختند.

گفتنی است که دکتر رضا ولی زاده معاون آموزشی و دکتر مهتاب شاهماری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام از سخنرانان این مراسم بودند.

تعداد امتیازات: (2) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (255)
کد خبر: 4681571
  •  مراسم افطاری با حضور استاندار، نماینده مردم در مجلس، مدیران، روسا و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان ایلام