تاریخ انتشار: چهارشنبه 23 خرداد 1397

مراسم ضیافت افطاری مدیران، روسا و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان ایلام با حضور مهندس سلیمانی استاندار و دکتر میرزایی نماینده‌ی مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در هتل زاگرس ایلام برگزار شد.

در این مراسم، مهندس سلیمانی استاندار، دکتر میرزایی نماینده استان ایلام و برخی دیگر از مسئولان و شخصیت ها و اساتید دانشگاهی به ایراد سخنرانی پرداختند.

گفتنی است که دکتر رضا ولی زاده معاون آموزشی و دکتر مهتاب شاهماری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام از سخنرانان این مراسم بودند.

•  مراسم افطاری با حضور استاندار، نماینده مردم در مجلس، مدیران، روسا و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان ایلام
  • آدرس : ایلام، بانگجناب، بلوار پژوهش،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام
آخرین بروز رسانی: 97/06/12