تاریخ انتشار: دوشنبه 27 فروردین 1397
نقش پژوهش در زندگی امروز بشری، نقشی مثبت و محوری است

مدیر سابق پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: نقش پژوهش در زندگی امروز بشری، نقشی مثبت و محوری است که حاصل آن پیشرفت‌های متنوع و مختلف بشر بوده است.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر کورش سایه میری در مراسم تودیع خود ضمن تقدیر از حضور مسئولان، اساتید و کارکنان در مراسم تودیع خود ابراز کرد: مقالات حوزه پژوهش دانشگاه در سه سال اخیر، رشدی ۴۴ درصدی را تجربه نموده و تعداد مقالات از ۱۵۵ مقاله به ۲۲۳ مقاله رسیده و ۵۳ درصد مقالات دانشگاه نیز در همین مدت ۳ سال به چاپ رسیده است.

وی در ادامه به تشریح فعالیت‌ها و موفقیت‌های حوزه پژوهش، اهداف و برنامه های آن پرداخت و در پایان سخنان خود از توجه ویژه دکتر کلوندی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به حوزه پژوهش تقدیر نمود و همچنین از خدمات و تلاش‌های دلسوزانه روسای دانشکده ها و معاونین پژوهشی آنان، مراکز تحقیقاتی، مدیران، اساتید و کارکنان تقدیمر نمود و ضمن تبریک انتصاب دکتر کفاشیان به عنوان مدیر جدید پژوهشی، برای وی توفیق و سربلندی از خداوند مسئلت نمود.

• نقش پژوهش در زندگی امروز بشری، نقشی مثبت و محوری است
  • آدرس : ایلام، بانگجناب، بلوار پژوهش،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام