پنجشنبه 28 تیر 1397

توجه به مسئله پژوهش، تلاش برای پیشرفت و بالندگی جامعه است

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: توجه به مسئله پژوهش، تلاش برای گام برداشتن جامعه در مسیر پیشرفت و بالندگی است.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر غلامرضا کلوندی در مراسم تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به حاضران و تبریک مبعث رسول اکرم(ص) عنوان کرد: پژوهش از محورهای مهم و تاثیرگذاری است که اگر در جامعه به خوبی راه خود را باز کند، در خدمت رشد و توسعه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه حوزه پژوهشی دانشگاه در شرایط مطلوبی قرار دارد، خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح دانشگاه و جامعه، ارتقاء جایگاه پژوهش و پژوهشگران را به دنبال دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: رسالت و وظیفه اصلی پژوهش، رفع مشکلات و چالش‌ها در جامعه است و هر تلاشی که از سوی پژوهشگران در این راستا انجام گیرد، قابل تقدیر است.

دکتر کلوندی در پایان سخنان خود از تلاش‌ها و زحمات دکتر سایه میری مدیر سابق پژوهشی تقدیر نمود و موفقیت و سربلندی دکتر کفاشیان به عنوان عنوان مدیر جدید پژوهشی در انجام رسالت خطیر پیش رو را از خداوند متعال مسئلت نمود.

تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (94)