تاریخ انتشار: دوشنبه 27 فروردین 1397
بعثت همه انبیا الهی در جهت آموزش و تزکیه بشر بوده است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: بعثت همه انبیا الهی در جهت آموزش علم، حکمت و تزکیه بشر در طول تاریخ بوده است.

به گزارش خبرنگار وب دا،  حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر هاشمی در مراسم تودیع و معارفه مدیران سابق و جدید پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک مبعث پیامبر اکرم(ص)اظهار کرد: اگر بشر به آن میزان که در مسیر علم پیشرفت نموده و قله‌های رفیع دانش را فتح کرده، در مسیر تزکیه، تعهد انسانی و اخلاقی گام برمی‌داشت، وضعیت امروز جهان وضعیتی بسیار متفاوت تر از وضعیت موجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: اگر بشر در عرصه علم و دانش، گام‌های بلندی توسط بشر برداشته شده، حاصل تفکر و اندیشه است و این تفکر اگر در کنار تعهد، تزکیه، اخلاق و کمال گرایی باشد، بسیار نیکو خواهد بود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام در پایان سخنان خود از خدمات و زحمات دکتر سایه میری مدیر سابق پژوهشی دانشگاه تقدیر نمود و برای دکتر کفاشیان به عنوان مدیر جدید پژوهشی آرزوی موفقیت و سربلندی در امور محوله نمود.

• بعثت همه انبیا الهی در جهت آموزش و تزکیه بشر بوده است
  • آدرس : ایلام، بانگجناب، بلوار پژوهش،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام