دوشنبه 28 خرداد 1397

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با فرماندار دهلران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در جریان سفر خود به شهرستان دهلران، با همراهی معاونین و مدیران دانشگاه با فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این دیدار حسینعلی موسوی فرماندار شهرستان دهلران ضمن خیرمقدم و تبریک انتصاب دکتر همتی به عنوان رئیس دانشگاه اظهار کرد: وضعیت جغرافیایی، وسعت بالای شهرستان نسبت به شهرستان استان و گرمای شدید در بیشتر این ایام سال در شهرستان دهلران حاکی از این است که به آن به لحاظ اعتبارات، امکانات و زیرساخت ها توجه بیشتری شود.

وی افزود: خوشبختانه با وجود عزیزانی تلاشگر همچون آقای دکتر مهاجری مدیر محترم شبکه و آقای منصوری ریاست محترم بیمارستان، میزان رضایتمندی از خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان دهلران ارتقا یافته است.

فرماندار شهرستان دهلران با بیان این مطلب که همدلی و همراهی به افزایش سرعت ارائه خدمات و رضایتمندی مردم منجر خواهد شد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در شهرستان دهلران همدلی و همراهی شایسته ای بین مدیران خصوصاً شبکه و بیمارستان برای خدمت مردم وجود دارد که شایسته تقدیر است.

موسوی تصریح کرد: وزارت بهداشت تنها وزارتی است که بالاترین میزان رضایتمندی از آن به واسطه اجرای طرح ارزشمند تحول نظام سلامت وجود دارد که نشانگر تعهد کاری و دلسوزی مجموعه این وزارتخانه در تمام نقاط کشور می باشد.

در ادامه نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از توجه و عنایت فرماندار شهرستان دهلران به حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش و اهتمام همکاران حوزه بهداشت و درمان و توجه مسئولان شهرستانی، خدمت مردم شهرستان دهلران روند مطلوبی دارد.

دکتر کریم همتی افزود: با همراهی و نفوذ سیاسی مهندس کاظم زاده نماینده محترم مردم استان در مجلس توانستیم مجوز احیای ۲۰ طرح بهداشتی و درمانی غیر فعال در سطح استان را از کمیسیون تلفیق بودجه اخذ نماییم که در نوع خود مهم در جهت ارتقاء سطح خدمات بهداشتی و درمانی در استان است.

وی همچنین رفع مشکلات و موانع در جهت خدمت صادقانه و دلسوزانه به مردم را وظیفه و رسالت مسئولان عنوان کرد و در این راه حمایت و همراهی فرماندار شهرستان در ایران را خواستار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: مشکلاتی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان دهلران وجود دارد که با همراهی و تعامل می‌توانیم این چالش‌ها را رفع نماییم و راه را برای خدمت بیشتر و بهتر مردم هموار کنیم.

در ادامه نیز اعضای این جلسه به بیان دیدگاهها و نظرات و راهکارهایی برای رفع مشکلات و چالش های فراروی حوزه سلامت در شهرستان دهلران پرداختند.

تعداد امتیازات: (1) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (185)