تاریخ انتشار: یکشنبه 20 اسفند 1396

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با همراهی معاونین درمان، بهداشت، مدیرروابط عمومی و رئیس فوریت‌های پزشکی استان از ستاد مرکزی شبکه بهداشت و درمان و مرکز سلامت جامعه شهرستان دهلران بازدید نمود.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر همتی ضمن ابراز خرسندی از نحوه خدمات دهی در حوزه بهداشت و درمان به مردم اظهار کرد: مردم شهرستان دهلران به واسطه دوری از مرکز استان، وسعت بسیار سطح شهرستان و موقعیت جغرافیایی ویژه آن، نیازمند این است که بهترین و کاملترین خدمات در حوزه سلامت را دریافت کنند.

وی ادامه داد: همه همکارانم در سطح شبکه و بیمارستان شهرستان دهلران تمام تلاش و اهتمام خود را به کار بسته اند که رضایتمندی عموم مردم را کسب نمایند که خوشبختانه رضایتمندی حاصل شده است.

دکتر همتی همچنین در ادامه از بخش‌ها و واحدهای مختلف ستاد مرکز شبکه بهداشت و درمان و پایگاه سلامت جامعه شهر دهلران بازدید نمود و از نزدیک در جریان خدمات به مردم، مشکلات و چالش های حوزه قرار گرفت.

•  بازدید رئیس دانشگاه از ستاد شبکه بهداشت و درمان و مرکز سلامت جامعه شهرستان دهلران
  • آدرس : ایلام، بانگجناب، بلوار پژوهش،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام
  • نمابر:08432235721