ﺳﻪشنبه 30 مرداد 1397

تقدیر بیمار مصدوم حادثه تنفسی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام

یلدا بهرامی بیمار مصدوم حادثه تنفسی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای اعزام از طریق بالگرد هوایی فوریت های پزشکی به مرکز درمانی بعثت همدان تقدیر نمود.

به گزارش خبرنگار وب دا، متن تقدیر نامه یلدا بیرامی بدین شرح است:

جناب آقای دکتر همتی

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایلام

هر نفسی که فرو می رود، ممد حیات است و چون برون آید، مفرح ذات. از دست و زبان که برآید کز عهده شکرش به درآید.

اینجانب یلدا بیرامی ۱۳ ساله که در اثر حادثه دچار مشکل تنفسی گردیدم؛ بعد از الطاف بیکران الهی، بازگشت دوباره به آغوش خانواده را مدیون زحمات حضرتعالی، تیم پزشکی و پرسنل بیمارستان امام(ره)، مدیریت و کارکنان اورژانس هوایی و مدیریت دلسوزانه و مدبرانه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهت انتقال به استان همدان در بدترین شرایط جوی می‌دانم و بر خود واجب می‌دانم مراتب تشکر و امتنان خود را اعلام و آرزوی توفیق روز افزونتان را از درگاه ایزد منان مسئلت نمایم.

تعداد امتیازات: (6) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (392)