پنجشنبه 28 تیر 1397

تقدیر مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور از رییس دانشگاه

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور از حمایت های معنوی و مادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از برنامه‌های برنامه ها و فعالیت های بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر نمود.

به گزارش خبرنگار وب دا، متن تقدیرنامه داوود گودرزی بدین شرح است:
جناب آقای دکتر علی دل پیشه
ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ایلام
حضرت امام خمینی (ره) با فرمان الهی و دم مسیحایی خود گلواژه بسیج را زینت بخش یاران مخلص خود نمود، بر دست فتح آفرین آنان بوسه زد و حضور در جمع آنان را در روز حشر الهی آرزو نمود و امروز خلف صالح او، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سلاله پاک حضرت زهرا (س) با رهنمودهای الهی اش فرهنگ و تفکر بسیج را نهادینه نموده و بسیج و بسیجی را به نماد ملت سلحشور ایران بدل نموده است.

اینکه بسیج، نقش بی‌بدیل پرچمداری از اسلام ناب محمدی و آزادگان جهان را بر دوش دارد و فردا، پیش قراول رکاب حضرت مهدی (عج) در انقلاب جهانی حضرتش خواهد بود. توفیق خدمت در نهاد مقدس بسیج و فیض حضور در جمع لشکریان مخلص خدا موهبتی است که خوشنودی حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و رضایت حضرت حق را به دنبال دارد.

گزارش‌ها و بررسی‌ها نشانگر تلاش و حمایت‌های مادی و معنوی جنابعالی و معاونین محترم آن دانشگاه از برنامه ها و فعالیت های بسیج دانشجویی بوده و مقدمات ارتقاء سطح علمی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان بسیجی آن دانشگاه را فراهم نموده است.

سازمان بسیج دانشجویی به مصداق "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" صمیمانه از مساعدت‌های حضرتعالی و همکاران محترم که موجب همدلی و همگرایی روزافزون مسئولین و اعضای بسیج دانشجویی گردیده است، تقدیر و تشکر می نماید. امید است تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب موفق و موید باشید.

داوود گودرزی
مسئول سازمان بسیج دانشجویی