تاریخ انتشار: یکشنبه 25 تیر 1396

کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد واستعمال دخانیات به همت واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان سیروان و با همکاری بهداشت محیط این شبکه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، این کلاس آموزشی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و به منظور ارتقاء سطح دانش و آشنایی با آثار و عواقب مصرف مواد مخدر  با حضور جمعی از بانوان این شهرستان برگزار گردید.

در این کلاس سودابه شیره بند مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان سیروان با اشاره به نقش و اهمیت پیشگیری از مصرف مواد مخدر، آموزش و اطلاع رسانی بموقع را از اساس پیشگیری عنوان کرد.

وی در ادامه به توضیح علل و عوامل  روی آوری افراد به اعتیاد مواد مخدر و پیامدها و تاثیرات نامطلوب اعتیاد در فرد و جامعه پرداخت و گفت: آشنایی والدین با روش‌های پیشگیری از مصرف دخانیات و توانمندسازی خانواده‌ها در برابر این معضل اجتماعی از اهدافی است که در این کلاس آموزشی دنبال می شود.

مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان سیروان با بیان نقش بسیار مهم و مؤثر والدین در یادگیری رفتارهای اجتماعی، در رابطه با رفتار جرئت مندانه، مهارت نه گفتن و جایگزین کردن تفریحات سالم آموزش نکاتی را برای حاضران تشریح کرد.

• برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از اعتیاد و استعمال دخانیات در شبکه بهداشت و درمان سیروان
  • آدرس : ایلام، بانگجناب، بلوار پژوهش،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام
آخرین بروز رسانی: 97/06/12