تاریخ انتشار: یکشنبه 25 تیر 1396
 برگزاری سری کارگاه های تحت عنوان "حجاب وعفاف " در دانشگاه

به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه و همکاری نهاد رهبری سری کارگاه های تحت عنوان حجاب و عفاف در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزارشد.

به گزرش خبرنگار وب دا، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این رابطه گفت: این سری کارگاه ها ویژه پرسنل پردیس دانشگاه علوم پزشکی است و افراد شرکت کننده از امتیاز بازآموزی ۴ ساعته آن برخوردارشدند.

دکتر جمیل صادقی فر اضافه کرد: این کارگاه ها در سه روز مختلف برگزارشد که مباحث تخصصی حجاب و عفاف توسط حجت الاسلام والمسلمین هاشمی مسئول نهاد رهبری دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین تقوایی معاون آموزشی حوزه علمیه استان  برای پرسنل شرکت کننده بیان شد.

وی یادآور شد: عمده مباحث مطرح شدهاین کارگاهها شامل فلسفه حجاب و عفاف، دیدگاه های مختلف در بحث حجاب و عفاف، ضرورت پایبندی افراد به قوانین حجاب و عفاف در جامعه و نفش حجاب در ایجاد امنیت روحی و روانی در جامعه بوده است.

•  برگزاری سری کارگاه های تحت عنوان "حجاب وعفاف " در دانشگاه
  • آدرس : ایلام، بانگجناب، بلوار پژوهش،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام