تاریخ انتشار: پنجشنبه 22 اردیبهشت 1401

در پی درگذشت محمدصادق زمانی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، معاون فرهنگی و دانشجویی و معاون آموزشی دانشگاه در پیامی این واقعه را تسلیت گفتند.

متن پیام دکتر فتح اله محمدیان و دکتر جهانگیر عبدی بدین شرح می‌باشد:

الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌

درگذشت آقای محمدصادق زمانی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام موجب اندوه و تاثر فراوان برای جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام گردید.
مراتب تسلیت و تعزیت صمیمانه خود و همکارانمان را از این واقعه به خانواده محترم این عزیز و همکلاسی های داغدارش ابراز نموده و خود را در غم هجران این دانشجوی عزیز شریک می‌دانیم.
از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر مسئلت داریم.

•  پیام تسلیت معاونین فرهنگی دانشجویی و آموزشی به مناسبت درگذشت محمد صادق زمانی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه
  • آدرس : ایلام ،ابتدای زیرگذر شهید کشوری ،بلوار آزادی