تاریخ انتشار: چهارشنبه 02 مهر 1399

با حضور رییس دانشگاه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، معاون بهداشتی، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیران بودجه، روابط عمومی، اداره ساختمان و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان؛ جلسه هماهنگی احداث زیرساختهای بهداشتی درمانی در شهرستان هلیلان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایلام و بنیاد علوی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و خیرمقدم به نمایندگان بنیاد علوی در استان اظهار داشتم خدمات بنیاد علوی در سطح استان به ویژه در مناطق محروم شهرستانهای دهلران، ملکشاهی و هلیلان؛ نام نیکی از این بنیاد در اذهان مردم جاری ساخته است.

دکتر محمد کریمیان افزود: استان ایلام یک محرومیت تاریخی دارد و مردمان این دیار در دوران دفاع مقدس جانانه از حریم و مرزهای جمهوری اسلامی در برابر رژیم بعث عراق دفاع کردند و امروز این استان محروم نیازمند توجه در تمامی حوزه‌ها به ویژه حوزه سلامت است.

وی ابراز داشت: شهرستان هلیلان یکی از محروم ترین شهرستانهای استان است و قطعاً خدمت به مردمان این دیار، باقیات الصالحاتی برای مسئولان و دست اندرکاران بنیاد علوی خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: احداث زیرساخت های بهداشتی درمانی در این دیار محروم باعث خواهد شد که مردمان آن برای دریافت خدمات بهداشتی درمانی به سایر شهرستان‌ها و استان‌های مجاور عزیمت نکنند.

در ادامه نیز مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و خیرمقدم به نمایندگان بنیاد علوی در استان خاطرنشان کرد که بنیاد علوی یکی از نهادهای انقلابی و نیکنام در سطح کشور است که خدمات بسیار ارزشمندی در جهت محرومیت‌زدایی داشته است.

حجت الاسلام والمسلمین هاشمی افزود: استان ایلام به عنوان یکی از استان‌های محروم کشور، باید بیش از گذشته مورد توجه نهادهایی همچون بنیاد علوی باشد چرا که مردم این استان مردمانی قدرشناس و حامی و پشتیبان نظام و ولایت فقیه هستند.

وی محرومیت‌زدایی در مناطق محروم استان را یکی از اولویت‌های مهم و مشترک بنیاد علوی و دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تعامل دو جانبه گام‌های مثبت و محوری در جهت رفع محرومیت ها در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان هلیلان برداشته شود.

در ادامه نیز دکتر همتی نماینده بنیاد علوی در استان ایلام ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای خدمت به مردم؛ ابراز امیدواری کرد که در سایه همدلی و همراهی بتوانیم در احداث زیرساخت‌های بهداشتی درمانی در شهرستان هلیلان و رفع محرومیت در این منطقه در عرصه بهداشت و درمان سهیم باشیم.

گفتنی است که در ادامه این جلسه معاون بهداشتی دانشگاه، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه، مدیر بودجه، مدیر روابط عمومی، رئیس اداره ساختمان و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان در سخنانی به تشریح دیدگاه‌های خود در رابطه با موضوعات مربوط به مشکلات و چالشهای حوزه بهداشت و درمان شهرستان هلیلان و نیاز اساسی این منطقه به زیرساخت‌های بهداشتی درمانی و ارتقاء سطح سلامت مردم پرداختند.

•  برگزاری جلسه هماهنگی احداث زیرساختهای بهداشتی درمانی در شهرستان هلیلان با همکاری دانشگاه و بنیاد علوی