تاریخ انتشار: دوشنبه 24 شهریور 1399
 جلسه هماهنگی احداث مرکز بهداشتی درمانی ویژه اتباع بیگانه در دانشگاه برگزار شد

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و همراهان، معاونین توسعه و بهداشتی؛ جلسه هماهنگی احداث مرکز بهداشتی درمانی ویژه اتباع بیگانه در استان در دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن خیرمقدم به مهمانان وزارت بهداشت؛ بر لزوم اهمیت خدمات دهی به تمام اقشار در سطح جامعه اشاره نمود و گفت: اتباع خارجی ساکن ایلام نیز به عنوان شهروند همواره دریافت کننده خدمات بهداشتی درمانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی بوده اند.

دکتر کریمیان افزود: با احداث مرکز بهداشتی درمانی سعی می‌شود ضمن ارائه بهترین خدمات به این قشر؛ سلامت آنان نیز تامین شود.

در ادامه نیز دکتر سروش رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از زحمات و تلاش‌های رئیس دانشگاه و دیگر مسئولان و کارکنان در جهت خدمت به مردم تقدیر نمود و در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم احداث این مرکز بهداشتی درمانی جهت ارائه خدمات به اتباع بیگانه در سطح استان تاکید نمود.

گفتنی است که در ادامه این جلسه حاضران به بحث و تبادل نظر در رابطه با تسریع در روند احداث مرکز بهداشتی درمانی ویژه اتباع بیگانه در ایلام پرداختند.

لازم به ذکر است که جهت احداث این مرکز جلساتی در مرکز بهداشت استان و معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد و مقرر گردید که این مرکز در شهر ایلام تا پایان سال ۲۰۲۰ راه اندازی شود و اعتبار ساخت این مرکز از جانب مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اختصاص یابد.

همچنین از روزهای آینده نیز عملیات احداث این مرکز در شهر ایلام احداث آغاز خواهد شد و اتباع خارجی ساکن استان نیز مرکز اختصاصی جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی خواهند داشت.

•  جلسه هماهنگی احداث مرکز بهداشتی درمانی ویژه اتباع بیگانه در دانشگاه برگزار شد
آخرین بروز رسانی: 99/03/01